Recipe: Yummy Rabarbertrifli

Rabarbertrifli. Rabarber er et tegn på, at det snart bliver ­sommer, og denne ­trifli leder også tankerne over på solskinsdage og mad. Rabarbertrifli er en nem dessert, som smager himmelsk! Ordet trifli kommer af engelske trifle (bagatel).

Rabarbertrifli Smager fantastisk og er nem at lave med denne opskrift på rabarberkompot, makroner og flødeskum. (Foto: Lotte Jahnsen ©DR). Skøn rabarbertrifli med lækre rabarber, knuste makroner og letpisket flødeskum. Rabarbertrifli er en populær dessert, der også laves med knuste makroner og letpisket flødeskum. You can have Rabarbertrifli using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rabarbertrifli

  1. You need 500 g of rabarber.
  2. Prepare of Easis perfect sød.
  3. Prepare 1,5-2 of dl vand.
  4. Prepare 3 of stk makroner.
  5. You need 3 of tsk æblekagerasp.
  6. Prepare 200 g of Cultura naturel.
  7. Prepare 1 of tsk vaniljepulver.

Trifli er en af mine favoritdesserter, og denne rabarbertrifli med knuste makroner og fløjlsblød vanillecreme toppet med flødeskum var som solskin på. Få opskriften på rabarbertrifli der smager som en drøm - se hvordan du let laver en Rabarbertrifli - opskrift. Du kan lave vaniljecremen selv, eller du kan købe den på. Rabarbertrifli - opskrift på den lækreste trifli med rabarber.

Rabarbertrifli step by step

  1. Skær rabarberne yd i mindre stykker og kom dem i en gryde..
  2. Tilsæt vand og lad det komme op og koge..
  3. Når rabarberne har en grød konsistens tilsættes perfect sød efter smag..
  4. Kom det i en skål med låg og stil det i køleskabet..
  5. Når rabarbergrøden er blevet kold fordeles det i tre glas. Der vil formegentlig være meget grød tilbage til en anden dag..
  6. Smuldr en makron i hvert glas og 1 tsk æblekagerasp..
  7. Bland yoghurt med vaniljepulver og kom det oven på raspen..

Rabarbertrifli er en fantastisk og lækker dessert som tilmed er nem og enkel at tilberede selv - få en skøn opskrift på rabarber trifli her. Allerbedst fra april - juni, når de danske rabarber har sæson. Her får du opskriften på en helt fantastisk rabarbertrifli. Rabarbertrifli med hjemmebagte makroner, bagte rabarber og en skøn vaniljeskum Denne simple og lækre sommerdessert er nu på bloggen - link i profil#trifli #trifle #rabarber #rhubarb. Rabarbertrifli med den blødeste kakaocreme og flødeskum smager af barndom og gode minder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Rabarbertrifli"

Post a Comment