How to Make Appetizing Bagte gulerødder med feta

Bagte gulerødder med feta. SÅ lækkert! - og lige netop en af mine yndlingssalater i øjeblikket. Februar måned er sådan lidt en mellemstation. Gå med mig i køkkenet når jeg lavet linsehummus med bagte gulerødder og giver mine bedste tips og tricks.

Bagte gulerødder med feta Rør kødet sammen med salt og peber. Pil og riv løget, og rør det i. Tilsæt æg, mælk og mel, og rør farsen godt sammen (tilsæt evt. lidt mere mel, hvis farsen virker for fugtig). You can cook Bagte gulerødder med feta using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bagte gulerødder med feta

  1. It's 700 g of gulerødder skåret i halve.
  2. It's 4-5 spsk of olie.
  3. It's 100-150 g of feta.
  4. You need of Timian.

Min opskrift på hjemmelavet fetadip er i forvejen en populær størrelse herinde på bloggen, og det kan jeg altså Nu skriver kalenderen august måned, så gulerødderne kan fåes friske, økologiske og med top på, men man kan selvfølgelig spise gulerødder hele året rundt. Skøn grønkålssalat med bagte rødbeder, feta, avocado, skøn dressing og stegte kerner. Salaten her er lavet med bagte rødbeder, men den kan også sagtens laves med bagte gulerødder istedet. Skift da blot rødbeder ud med gulerødder, men brug.

Bagte gulerødder med feta step by step

  1. Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn..
  2. Kom gulerødder, timian, olie..
  3. Kom bagepapir på en bradepande og fordel gulerødder her på..
  4. Kom dem i ovnen i ca 15-20 min eller indtil de er nemme at skære igennem..
  5. Kom gulerødderne i en skål og smuldr med feta..

Den mættende quinoasalat med gulerødder, feta og dild er oplagt til en lun sommeraften til et lækkert stykke kød fra grillen. Salaten er frisk, fuld af smag og smuk på bordet. De søde, bagte tomater spiller rigtig godt sammen med den friske yoghurt/tahin-dressing, de syrlige granatæblekerner og den salte. Denne super lækre salat med bagte rodfrugter og feta mætter virkelig godt, og er et godt alternativ Denne salat er med bagte rodfrugter, som gør at den mætter godt. Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Bagte gulerødder med feta"

Post a Comment