Recipe: Tasty Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken

Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken. Den opskrift jeg bruger til en lemon curd er lækker og smooth, men nok lidt for tynd som fyld til macarons. Jeg har valgt at bruge lidt husblas til at stabilisere denne gang en rabarbercurd Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken Den opskrift jeg bruger til en lemon curd er lækker og smooth, men nok lidt for tynd som fyld til macarons.

Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer #kransekageopskrift Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. For mig er det ved at være macarons-sæson igen (september) og måtte derfor lige lave en hindbærganache. Jeg lavede kagen til mine søde medarbejdere, som de fik til vores afdelingsmøde i torsdags. You can have Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken

  1. It's of Rabarbersaft:.
  2. Prepare 1 bundt of rabatter (7-10 alt efter størrelse og tykkelse).
  3. It's 1 spsk of vanillesukker.
  4. Prepare of ..
  5. Prepare 1,5 of dl rabarbersaft.
  6. Prepare 150 g of sukker.
  7. Prepare 15 g of maizena og lidt vand.
  8. You need 2 of æg.
  9. You need 2 of æggeblommer.
  10. It's 1,5 of bl husblas.
  11. Prepare of evt lidt farve, orangerødt evt.
  12. Prepare 75 g of stuetempereret smør.

I går kvitterede en af mine medarbejdere så med en pose med masser af rabarber. Så nu skal der laves andre rabarber godter!! Sommertid går hånd i hånd med friske bær, is og kølige drikke. Rødgrød, lagkage med bær, koldskål og trifli med rabarber er klassiske sommerdesserter, som du kan nyde i varmen.

Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken instructions

  1. Rabarbersaft: Rens rabarberne og skær dem i stykker. Kog dem møre sammen med vanillesukker. Hæld de udkogte rabarberne i en sigte og mål nu mindst 1,5 dl saft af. - Pres ikke rabarberne gennem sigten, lad saften sive igennem så vidt muligt.
  2. Kog rabarbersaften op sammen med sukker indtil sukkeret er helt opløst. Stil til afkøling. Saften skal under 60 grader før den piskes i æggene.
  3. Pisk æg og blommer sammen i en gryde. Opløs majsstivelsen i lidt vand og kom det ned til æggene. Pisk en omgang. - Læg husblasen i helt koldt vand.
  4. Rør den lune rabarbersaft i æggene lidt efter lidt og varm det hele op under konstant omrøring. Når crèmen begynder at tykne smag lidt på den. Du vil være helt sikker på, at maizenaen ikke smager igennem. - Vrid husblasen fri for vand og opløs dem i den varme crème. - Tilsæt evt lidt farve, hvis du synes det passer til din kage eller dessert.
  5. Rør små klumper smør i den let afkølede créme (under 35 grader), hældes i sprøjtepose og lægges på køl indtil du skal bruge den.
  6. Note to self, reminder: Æggeblommer og æggehvider har to forskellig kemisk sammensætning og dermed koagulerer, ved forskellige temperaturer. Æggeblommerne begynder at koagulere ved 65 grader Æggehvider begynder at koagulere ved 70-92 grader.

Se flere idéer til Dessert, Mad, Kage. Resten af dejen kan gemmes i fryseren fx. til en lille tærte. Det er ret sjovt at gå ind og se statistikken og det er helt klart de søde sager der er mest besøgte :-). En anden grund til at det er sjovt at se, er at det ikke nødvendigvis er de opskrifter, som vi synes er det bedste, som I også synes bedst om. Smag til om der skal mere i af det ene eller det andet..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Rabarber curd - fyld til macarons, lagkage eller tærte - Rimmers Køkken"

Post a Comment