Easiest Way to Cook Perfect Græske keftedes og danske frikadeller

Græske keftedes og danske frikadeller. Græske frikadeller smager af lidt mere end normale frikadeller. Jeg ved ikke, om græske frikadeller - eller kødboller, som Keftedes betyder - er en gudespise i Grækenland. Men mere om de græske keftedes senere.

Græske keftedes og danske frikadeller Når det er sagt, så er det ikke en ret som findes på mange menukort i Grækenland - det serveres hovedsageligt for venner og familie hjemme i privaten - lidt. Her er den perfekte opskrift på græske frikadeller der kan serveres som forret, hovedret eller også som snacks med en sprød yderside og blød indre. Grækenland er et varm land jeg efterhånden har besøgt rigtig mange gange, før med mine forældre, derefter venner og som man bliver ældre og. You can cook Græske keftedes og danske frikadeller using 31 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Græske keftedes og danske frikadeller

  1. It's 850 g of kalv og sninkød, hjemmehakket.
  2. It's 3 of skalotteløg.
  3. Prepare 2 of æg.
  4. You need 1 of dl pankorasp.
  5. Prepare of Salt og peber.
  6. You need 1 of dl piskefløde.
  7. It's of Keftedes:.
  8. Prepare of Halvdelen af farsen.
  9. It's 1 håndfuld of hakket persille.
  10. It's 1 håndfuld of hakket mynte.
  11. Prepare 3 fed of knust hvidløg.
  12. You need 4 spsk of hvidvin.
  13. Prepare of Danske frikadeller:.
  14. You need of Den anden halvdel af farsen.
  15. It's 1 of æg.
  16. You need 1 of dl piskefløde.
  17. Prepare of Til Stegning:.
  18. Prepare 1 of l fritureolie.
  19. Prepare of Tilbehør 1. Dag:.
  20. It's 8 of rosenkål.
  21. It's 2 of gulerødder.
  22. You need 3 of stilke belgselleri.
  23. Prepare of Salt og peber.
  24. Prepare of Marokkansk mynte.
  25. Prepare of Salt og peber.
  26. Prepare 1 spsk of olivenolie til stegning.
  27. It's 800 g of pillede kartofler.
  28. Prepare 3-4 of dl tomatsovs.
  29. You need of Tilbehør 2. Dag.
  30. Prepare of Tzatziki.
  31. Prepare of Rød peberfrugt.

Köfte minder lidt som sin græske fætter "keftedes", og det er da også lidt af det samme. Nemlig en form for frikadeller, der er lavet af en rørt fars. Der er dog langt fra de danske frikadeller og til de tyrkiske frikadeller. Den tyrkiske version er nemlig oftest lavet med lam eller oksekød, og så er der.

Græske keftedes og danske frikadeller instructions

  1. Hak begge slags kød og rør farsen med 2 ær, pankorasp, salt og peber, finthakket løg og piskefløden. Del farsen i 2 portioner lige store..
  2. Til keftedes, hak krydderurter og hvidløg, tilsæt det til farsen og rør det godt sammen til en fast fars. Sæt på køl.
  3. Til danske frikadeller tilsættes æg og mere piskefløde og rør godt sammen og sæt på køl. Kør grøntsagerne i en grøntsagsmølle eller råkostjern og hk mynten..
  4. Kom olivenolien i en wokpande og lynsteg grøntsagerne og tilsæt mynten til sidst. Tag farserne ud af køleskabet og form keftedes til runde kugler lidt større end valnødder..
  5. Ligeledes formes de dansk frikadeller, men de skal være ovale. Varm olienop til 170 grader og frituresteg først keftedes i 6 minutter og sæt dem i ovnen ved 80 grader..
  6. Steg derefter de danske frikadeller i samme fritureolie også i 6 minutter og kom ind i ovnen til keftedes. Server dem med grøntsagerne samt tomatsovs (find min opskrift på min Cookpad). Der var lidt tilbage til frokost næste dag, og de blev spist med en tzatziki til..
  7. Kan også serveres med pasta, blegselleri og revet parmesan..

De græske frikadeller er skønt krydret med hvidløg, persille, mynte og oregano. Disse græske frikadeller er bare lækre! Let sprøde udenpå og dejligt saftige og smagfulde indeni. Frikadeller er en type stegte kødboller, og er en meget populær ret i Danmark som i mange andre europæiske lande. Ordet er en fortyskning af det italienske frittatella, der er stegt eller ristet (fritto) kød.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Græske keftedes og danske frikadeller"

Post a Comment