Recipe: Tasty Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler

Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler. Ovnbagt laks er nem mad i ovnen, og her er den korrekte stegetid for laksesteaks i ovn. Dette er min opskrift på ovnbagt laks, og jeg håber du bliver glad for den. Den sikrer i hvert fald, at du ikke får en tør laks.

Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler Muttis finhakkede tomater har en frisk og intens smag, der gør dem til det perfekte valg til fiskeretter og alle opskrifter, som kræver tomater med den. Ovnbagt laks - Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet. You can cook Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler

  1. You need of Ovnbagte sødkartofler.
  2. It's 2 of mellemstore sødkartofler.
  3. You need 2 of tsk rapsolie.
  4. You need 2 of Tsk Pomfrit krydderi eller salt og peber.
  5. You need of Spidskålsalat.
  6. It's 1/2 of spidskål hoved.
  7. You need of Honey mustard Dressing.
  8. You need 2 of spk sennep.
  9. You need 1-2 of tsk honning eller sødmild.
  10. Prepare 1-2 of tsk salt.
  11. It's 1-2 of tsk peber.
  12. You need 1-2 spsk of vand.
  13. You need of Laksen.
  14. You need 1 pakke of laks 225g.
  15. It's 1 of spk sennep.
  16. It's 1-2 of dråber Sødmild.
  17. Prepare 1 of stk sort Peber.

Her til aften stod menuen på en lækker ovnbagt laks med topping af basilikum, mandel, citron og rasp. Som tilbehør fik vi ovnbagte kartofler og en. Pensl folien med lidt smør, og fordel asparges og bønner ovenpå. Læg laksen med skindsiden nedad hen over grøntsagerne, hæld smørret over laksen, og fordel det med bagsiden af Pres saften fra en citron ud over laksen inden servering, og skær resten i både og servér med smørdampede kartofler.

Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler step by step

  1. Start med at tænd oven på 200g varmluftovn.
  2. Start med at skræl sød kartoflerne. Skær dem så på langs så det minder om pomfritter, hæl så olie og pomfrit krydderier i en pose, hvor det blivet jævnt fordelt. Hæles på en bageplade med bagepapir og varmes i 30 min.
  3. Snit spidskål fint og lav dressingen af sennep, honning, salt og peber i en lille skål hvor der tilsætte lidt vand. Hæl det ud over spidskålen og mix det godt rundt og sæt den på køl til den skal bruges.
  4. Lav så laksen ved først at lave marinaden ved at hæl sennep og sødmild op i en lille skål som mixes.
  5. Hæl marinaden ovenpå laksen og skind siden ned af. Lig laksen ind når der er 15 min tilbage til at sød kartoflerne er færdig..
  6. Til sidst anrettes maden på en tallerken og spise derefter. Velbekomme.

Ovnbagt laks med nødde-topping, bagte tomater og bulgursalat. Hak dem, og bland dem med persille, mynte og rødløg. Blend syrnet fløde med krydderurterne til en lysegrøn dressing. Smag til med salt og peber. Nielsen (@birgittevnielsenn) в Instagram: «Ovnbagt laks med chutney med ovnbagte kartofler. #mambeno #lidtbrændtekartofler #laks #grøntsager…» Vend grøntsager med dadler, valnødder og ingefær.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Ovnbagt laks med spidskålsalat og ovnbagte sødkartofler"

Post a Comment