Easiest Way to Make Yummy Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika

Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika. Sådan laver du ovnstegte kyllingelår med paprikamarinade: Rør olivenolie sammen med paprika, og pensl kyllingelårene grundigt med marinaden. Læg lårene på en bageplade med bagepapir, og krydr dem med groft salt. Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika Opskrift af Jette Klinken.

Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika Gnid dem med lidt olivenolie, salt, peber og evt. sesamfrø. Kom dem i et ovnfast fad, og stil det i ovnen. Her får du opskriften på ovnstegte kyllingelår og gnocchi med grønkål. You can cook Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika

  1. Prepare 8 of kyllingelår.
  2. Prepare 1/2 of dl sesamfrø.
  3. It's 1 of dl rasp.
  4. Prepare 2 spsk of paprika.
  5. It's 1/2 of tsk salt og peber.
  6. You need 1 of æg.

Risotto med butternutsquash, spinat og pancetta. Krydr med peber på hele låret. Skær et par snit i overlåret, krydr med salt og rigeligt med paprika. En lækker weekendret med ovnstegte kyllingelår og grøntsager.

Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika step by step

  1. Tænd ovnen på 200 gr.
  2. Slå ægget ud og pisk det godt sammen.
  3. Bland sesamfrø, rasp og paprika og tilsæt salt og peber.
  4. Vend kyllingelårene i æg og derefter i raspblanding og læg dem i et ildfast fad.
  5. Steg kyllingelårene ved 200 gr i 40-45 min,.

Retten smager fantastisk og lidt i vildtretning. Ovnstegte kyllingelår med grøntsager passer perfekt til de kolde vintermåneder. Bland salt, olie og paprika, og pres hvidløget med en hvidløgspresser i en stor pose. De ovnstegte kyllingelår kan serveres på flere måder. Lækkert er det med stegte eller ovnbagte kartofler, hvis du skal spise.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Ovnstegte kyllingelår med sesamfrø og paprika"

Post a Comment