How to Prepare Appetizing Lækre spareribs på grillen

Lækre spareribs på grillen. Spareribs og majskolber på grillen - lækker grillmad med en skøn hjemmelavet cole slaw til. Der er ikke noget så skønt, som at få lov til at spise med fingerne. Denne ret giver klart anledning til at tage hagesmækken på at og bare guffe de lækre spareribs i sig.

Lækre spareribs på grillen Für diese Grilltechnik benötigst du einen verschließbaren Kugel- oder Gasgrill, in dem die Hitze zirkulieren kann. Platziere unter dem Rost eine Schale mit etwas Wasser und lege. Behandler du spareribsen på skikkelig vis, får du en uforglemmelig smaksopplevelse. You can have Lækre spareribs på grillen using 3 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lækre spareribs på grillen

  1. It's 8 of sider baby back ribs.
  2. It's of Ca. 1 liter af din favorit bbq sauce.
  3. You need 8 of dl. Dry rub, hjemmelavet eller dit favorit bbq krydderi.

Så trenger du å få sprø stekeskorpe på ribba. Da kjører du den enten under grillelementet i stekeovnen eller over direkte varme på grillen. Vi har samlet ugens tilbud på spareribs her på siden. Møre, marinerede spareribs er altid en sikker vinder, og det lækre kød skaber fryd og glæde både ved grillen og til middagsbordet.

Lækre spareribs på grillen instructions

  1. Start med at flå hinden på bagsiden af benene af. Det gøres led ved at stikke en spids kniv ind under og så er det bare at trække til..
  2. Gnid derefter benene godt ind i dry rub og pak dem ind i husholdningsfilm, eller vakumpak dem. nu skal de ligge i køleskabet og trække til dagen efter..
  3. Tag benene ud af køleskaber, fjern indpakningen og pak dem derefter ind i alufolie..
  4. Tænd for ovnen eller grillen og bag nu benene der er pakket ind i folie ved ca. 180 grader i ca. 45 min, tjek efter de 45 minutter om de er møre, hvis de stadig ikke er møre, skal de have lidt længere tid. Når man er tilfreds skal de ud af ovnen og evt. ligge i folien og trække lidt..
  5. Nu er benene klar til at smide på grillen. Grill dem først over direkte varme til de får lidt farve, læg dem derefter over på indirekte varme og pensel dem med bbq sauce flere gange til de har fået et tykt lag. Husk at de fleste typer bbq sauce indeholder meget sukker og derfor let brænder på. Så vend benene tit og pas på at de ikke brænder på og bliver sorte..
  6. Server dem evt. med en bagt kartoffel og grillede majskolber..

Sæt tænderne i de saftige barbecue- eller røgmarinerede spareribs fra fx Tulip eller Jensen's. Del paprikaene på midten og fjern kjernen, men behold stilken. Servér nygrillet spareribs med bønnesalat og grillede grønnsaker. Hjemmelavede spareribs direkte fra grillen er noget af det bedste mad. Her med min egen og hjemmelavede grillmarinade.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Lækre spareribs på grillen"

Post a Comment