How to Make Yummy Farseret blomkål

Farseret blomkål. At farseret blomkål også kaldes abehjerne forstår du med det samme, når du presser den brunlige frikadellefars ned over det knudrede blomkålshoved. Grillet, farseret blomkål - en nyklassiker. For meget blomkål og for lidt kød venner!

Farseret blomkål Fyld hulrummene i friske blomkålshoveder med en lækker grøn fars, og bag dem med en sprød. Mit første forsøg på farseret blomkål, og det blev helt godt :-) Vi var otte til aftensmad, så en lidt stor portion, og der er ikke meget tilbage :-) Vi fik kold kartoffelsalat til. Créateur & fabricant de mobilier/ Creator and manufacturer of. You can have Farseret blomkål using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Farseret blomkål

  1. It's 1 of blomkål.
  2. You need 500 g of hakket grisekød - køb god kvalitet, jeg bruger skinkekød.
  3. You need 1 of æg.
  4. You need 2 spsk of mel.
  5. You need 1/2 of dl mælk.
  6. You need 1/2 hakket of løg eller ca. 3/4 dl.
  7. You need 3 spsk of hakket persille.
  8. Prepare 1 of dl smuldret feta ost - det kunne også være skåret i tern!!.
  9. It's of salt og peber.
  10. You need 2 spsk of eddike kan udelades!!.
  11. It's of bacon til pynt - jeg brugte krog modnet gris fra Vilstrup Bacon.

Burgerroulade - Baconbombe - Bøf i folie - Forskellige lasagnevariationer - Lækre fyldte peberfrugter - Farseret blomkål - Delikat burger m. scrambled eggs og bacon - Den lækreste (og nemmeste). Kokt blomkål är gott, enkelt, billigt och nyttigt som tillbehör till det mesta. Då blomkål är så enkelt att förbereda passar det utmärkt både till vardags men också till många på en buffé eller fest. Karnabahar kızartması - fritarad blomkål att servera som meze eller annan buffé.

Farseret blomkål instructions

  1. Rengør og skær blomkål til - kom lidt vand og et par spsk eddike i en gryde - kom blomkål heri læg låg på kog i et par min..
  2. Rør fars - husk først at rør kødet med salt og lad det hvile lidt -10-20 min, farsen bliver så meget bedre og fast. Tilsæt derefter æg, mælk, mel og peber. Rør så farsen og tilsæt så hakket løg, persille og feta ost..
  3. Sæt blomkål på et fad et fad og kom farsen så vidt muligt i et jævnt lag og pynt med bacon - det kan gøres meget sirligt, men sådan er jeg ikke!!!.
  4. Jeg valgte at stege på grillen - 180 grader indirekte varme i 40 min. Det kan kunne også steges i ovn..
  5. Sådan ser tværsnittet ud! Der var fantastisk smag!.

Gott med mynta- och yoghurtdipp till! Friterad blomkål med en syrlig, tahini- och vitlökssås. En libanesisk specialitet som gärna serveras med pitabröd som en sidorätt. För mig är detta en hel måltid, tillsammans med bröd och den läckra såsen. Burgerroulade - Baconbombe - Bøf i folie - Forskellige lasagnevariationer - Lækre fyldte peberfrugter - Farseret blomkål - Delikat burger m. scrambled eggs og bacon - Den lækreste (og nemmeste).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Farseret blomkål"

Post a Comment