Recipe: Tasty Stifado på Lam

Stifado på Lam. Stifado kan tilberedes med oksekød eller lam. Kødet bliver braisseret i rødvin, bouillon og lækre krydderier og det giver en smagfuld og varm ret. Her er vores bud på en traditionel Stifado opskrift.

Stifado på Lam Places Parga RestaurantMediterranean restaurantGreek restaurant Stifado Posts. Stifado er en gresk kjøttgryte full av nydelige middelhavssmaker. Om du har vært i Hellas er det store Har du lyst til å lage hjemmelaget stifado er dette en enkel gryterett som nesten lager seg selv. You can cook Stifado på Lam using 15 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Stifado på Lam

  1. You need 2 of kg. Lammekød i tern (næsten alt kan bruges).
  2. Prepare of Olivenolie.
  3. You need 15 of Skalotteløg.
  4. Prepare 10 fed of hvidløg.
  5. Prepare 1 flaske of rødvin (billig).
  6. It's 3-4 of laurbærblade.
  7. It's 3-4 of stk. hele kanelstænger a 10 cm.
  8. It's 1 of lille håndfuld nelliker.
  9. You need 1 of lille håndfuld hele peberkorn.
  10. It's 2 of dåser flåede tomater.
  11. It's 2 of små dåser tomatpure.
  12. You need 1 1/2 of tsk. spidskommen.
  13. You need 1 of chili.
  14. It's of Salt som du selv syn’s passer din smag.
  15. It's of massere af Basilikum, Timian, persille.

This Greek dish, Stifado is served at almost every Greek restaurant in Cyprus. Vi har brukt storfekjøtt i denne oppskriften. Stifado (auch Stiffado) (griechisch στιφάδο) ist ein Fleischgericht der griechischen Küche. Für das Ragout brät man Fleischwürfel mit reichlich Zwiebeln(*), Tomaten und anderem Gemüse an und löscht es mit Mavrodaphne, seltener auch mit Weißwein ab, gießt mit Wasser auf und schmort es zusammen.

Stifado på Lam step by step

  1. .
  2. I en stor gryde og helst den store støbejerns du har fra Mormor varmer du olivenolie op og bruner lammekødet ikke det hele på én gang (så koger det bare i stedet for, at brune) Hæld en hel flaske billig rødvin, nelliker, laurbærblade, krydderurter, spidskommen, chili, peberkorn plus kanelstænger sammen med kødet. Når alkoholen er fordampet, tilsætter du tomatpuré og de flåede tomater. Imens det står og små bobler, skræller du skalotteløgene..
  3. Smid skalotteløgene hele i og kom låg på gryden og lad det nu småkoge i Ca. 2 ½-3 timer og den sidste times tid med låget på klem, så væden kan koge lidt ind. Smag til med salt/peber og hvad du ellers syntes mangler. Bland til sidst den groft hakkede persille i. Hele herligheden smager bedst med ris og salat til, men både kartoffel/mos er også fint..
  4. Velbekomme og husk alt øko ;-) Morten Tom-P.

Download Lamb stifado stock photos at the best stock photography agency with millions of premium high quality, royalty-free stock photos, images and pictures at reasonable prices. Stifado innehåller grytbitar av nöt, lök, vitlök, tomater, lagerblad, kanelstång, nejlika och syltlök. Mustiga och kryddiga smaker i denna delikata grekiska gryta. Stifado innehåller grytbitar av nöt, lök. Lamm Stifado - #stifado - #Graciela'sLammKebab.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Stifado på Lam"

Post a Comment