Recipe: Perfect Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse

Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse. Prøv bloggens populære kartoffelgratin med bacon og ost. En lækker gratin med kartofler nemt tilberedt i ovn. Få opskriften på lækkert Retten vil med garanti vække jubel i din familie, og den kan fungere fint som hovedret alene, serveret med salat til.

Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse Er der nogle der ved hvordan jeg får lys tilbage i mit keybord på min nye Asus ROG Gamer bærbar computer ? En båt kommer seilende: med egg og bacon! Disse asiatisk inspirierte eggebåtene kan innholde alt fra restemat til gourmet-råvarer. You can have Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse

  1. Prepare 1/2 of spidskål.
  2. It's 1 of dl piskefløde.
  3. You need 25 g of smuldret fårefeta.
  4. It's 25 g of revet vesterhavsost.
  5. It's 12 of skiver bacon.
  6. You need of Løvstikke og sargrene.
  7. It's of Salt og peber.
  8. You need of Evt lidt dijonsennep.
  9. It's of Tilbehør:.
  10. Prepare of Små nye kartofler.
  11. Prepare 2-3 of stykker medisterpølse.
  12. Prepare of Pynt:.
  13. Prepare of Citrontimian.

Hell dette forsiktig over de fire baguettene. Smørret smeltes, mel tilsættes og kålvand og mælk røres gradvist i. Osten tilsættes og sovsen smages til med salt og peber. Bagte kartofler med ost er en anden populær variant, og igen skal du anvende færdigbagte bagekartofler, der halveres på langs.

Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse instructions

  1. Flæk spidskålen og del den i 2 kvarte. Læg kålen ned i et ovnfast fad og krydre med salt og peber. Hæld piskefløden ved om smuldre fetaen henover. Derefter kommes den revede ost ovenpå og dæk så med bacon,sar og løvstikke..
  2. Kom fadet i ovnen sammen med medisteren h or der er tilsat lidt vand. Lad det stege i ovnen til bacon er sprødt og kålen stadig har lidt bid, ca 1/2 time ved 200 grader varmluft. Samtidig steges medisterpølsen også i ovnen, måske er den færdig før og tages ud og holdes varm. De små kartofler koges imens bare 6 minutter..
  3. Anret et kvart spidskål på hver tallerken og læg kartofler og pølsen ved. Pynt med citrontimian. Væsken i fadet er blevet til en lækker flødesovs. Og det snager godt sammen med lidt dijonsennep. Pynt med citrontimian som også smager godt sammen med kålen..

Små lækre løgtærter med masser af god smag fra røget skinke, løg og rosmarin. Fordel løgene på dejen og kom et lille stykke skinke på og drys med hakket rosmarin og revet ost. Flanksteak med bagte kartofler og tomat-ferskensalat. Ovnbagte rødspætter med krydderurter og nye kartofler. Her er en super lækker salat med de skønneste farver.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Ovnstegt spidskål med fløde, feta, revet ost og bacon. Nye små kartofler og et stykke medisterpølse"

Post a Comment