Easiest Way to Make Yummy Laks med pesto og mandler

Laks med pesto og mandler. Det er på tide med en ny torskerett, og denne gangen har torsken fått selskap av gulrøtter med et hint av appelsin, silkemyk blomkålmos og en deilig… fiskefilet fersk gjær fersk ingefær fersk koriander fersk laks fersk laksefilet fersk mozzarella fersk parmesan fersk sei fersk spinat fersk torskefilet fersk. Squashpasta med avocado og røget laks LÆS OGSÅ: Pastaret med laks, frisk asparges og pinjekerner.

Laks med pesto og mandler Laksen smøres med honning og drysses med mandler, og det smager virkelig godt. Dette er en opskrift på laks med mandler og honning, og det er den bedste opskrift på stegt laks. Kan laves i enten ovn eller grill. You can cook Laks med pesto og mandler using 5 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Laks med pesto og mandler

  1. You need of Lakseside (600g).
  2. It's 50 g of pesto.
  3. It's 2-3 of tsk oliven olie.
  4. It's 30-40 g of mandler.
  5. It's of Flagesalt.

Kjøp Laks med pesto pasta og resten av ukeshandelen med ett klikk! Laks, pesto og spaghetti smaker utrolig godt sammen! De små kartoffelmuffins med skine, pesto og tomater er lækre som snacks eller appetizer. Den italienske sauce er oftest grøn og med basilikum, men kan laves med stort set alt.

Laks med pesto og mandler instructions

  1. Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Bland oliven olie og pesto sammen, så pestilens bliver nemmere at smøre på laksen..
  3. Hak mandlerne groft..
  4. Smør den ene lakseside med pesto og drys herefter mandler og flagesalt over..
  5. Kom laksen i ovnen i 20- 30min..
  6. Server evt tomatbrød og salat til..

Kog det op, til spinaten falder sammen. Læg laksen i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Fordel spinat og forårsløg over laksen. Drys smuldret feta og mandler over. I denne oppskriften med laks og pasta bruker Marit Bjørgen pesto som smakstilsetning.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Laks med pesto og mandler"

Post a Comment