Easiest Way to Make Perfect Pastilla, marokkansk ret med kylling

Pastilla, marokkansk ret med kylling. Pastilla med kylling, rosiner, chili og kanel. Pastilla er en sød, kødfyldt tærte og en traditionel ret i Marokko. Her som små, sprøde pakker med et dejligt Med harissa har du ikke en ret, men derimod en ingrediens, der går igen i rigtig mange marokkanske opskrifter.

Pastilla, marokkansk ret med kylling Marokkansk kylling lyder allerede som en god ret, og det er den bestemt også. Den laves med kyllingbryst, der krydres med varme krydderier, og her kan du jo selv tilføje mere af dine yndlingskrydderier. Som basis bruger jeg gerne spidskommen, paprika og et kyllingekrydderi. You can cook Pastilla, marokkansk ret med kylling using 26 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pastilla, marokkansk ret med kylling

  1. Prepare 300 g of kogt kød fra en poussin eller kylling.
  2. It's 1 spsk of olivenolie.
  3. You need 2 of skalotteløg.
  4. Prepare 1 of fintrevet gulerod.
  5. It's 10 cm of ingefær.
  6. You need 1 of stor håndfuld hakket persille.
  7. You need 3 of stilke citrontimian.
  8. You need 1 of tsk stødt kanel.
  9. Prepare 1 håndfuld of korender.
  10. You need 15 of hakkede mandler.
  11. You need 1 spsk of olivenolie.
  12. It's 1 of æg.
  13. You need 1 of tsk spidskommen.
  14. You need 1 knivspids of safran.
  15. You need of Lidt piskefløde.
  16. You need of Salt og peber.
  17. It's Knust of koriander.
  18. It's 1 of rulle færdigkøbte butterdej.
  19. You need 1 spsk of nigellafrø.
  20. You need of Tilbehør:.
  21. You need of Yoghurtdressing:.
  22. You need 1 1/2 of dl græsk yoghurt.
  23. It's 1 of jalapenochili.
  24. You need Knust of spidskommen.
  25. You need of Salt og peber.
  26. It's 1 fed of hvidløg.

Hak skallen fint og hæld det i gryden sammen med oliven. Alt efter saltintensiteten på citronerne, behøver man oftest ikke yderligere salt i retten. Næste gang: Marokkansk Salat Med Peberfrugt. Koger dog lige kartoflerne godt først.

Pastilla, marokkansk ret med kylling step by step

  1. Skær kyllingestykkerne i mundrette stykker, hak løgene, riv guleroden fint, steg det hele på en pande i olivenolie. Kom det op i en skål og tilsæt den andre ingredienser og smag det til. Gem lidt af det sammepiskede æg til at pensle på tærten. Rul butterdejen ud på bagepapiret og for en tærteform med dejen. Kom den afkølede fars på dejen og dæk den helt med det butterdej der er tilovers. Pensl med æg, drys med nigellafrø og bag tærten..
  2. Den bages ved 210 grader varmluft til den er gylden. Lav yoghurtdressingen ved at blande alle ingredienserne sammen og smag til. Server den varme tærte, pastilla, med dressingen og pynt evt. med lidt tallerkensmækkere som har en fin krydret smag der passer til retten..

Denne knallgule kyllinggryta har alt; saftig kylling, aromatiske krydder og søt tørket frukt. Grillad löjromspizza med västerbottensost, rödlök och gräddfil är sanslöst gott, festligt och lätt att göra. Detta recept kan göras på grillen eller i ugn. Marokko - marokkansk mat, marokkansk mat delikatesser, smaker, aromaer, krydder, tagine, alkohol i Marokko, ferie, ferie. MAROKKO - Marokkanske KJØKKEN Spesialiteter og smaker av tradisjonell marokkansk mat.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Pastilla, marokkansk ret med kylling"

Post a Comment