How to Prepare Tasty Varmrøget laks, Steven Raichlen style

Varmrøget laks, Steven Raichlen style.

Varmrøget laks, Steven Raichlen style You can cook Varmrøget laks, Steven Raichlen style using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Varmrøget laks, Steven Raichlen style

  1. You need 350-400 g of Varmrøget laks.
  2. You need 2 of Skiver brød, jeg brugte valnøddebrød.
  3. You need 2-4 spsk of cremefraiche.
  4. You need 4 spsk of syltet rødløg, der ligger en opskrift her på Cookpad.
  5. Prepare of Frisk dild.
  6. Prepare 1 of Citronbåd.

Varmrøget laks, Steven Raichlen style step by step

  1. Del laksen i passende stykker.
  2. Grill eller rist brødet så det får lidt farve.
  3. Start med at komme et passende lag cremefraiche på brødet..
  4. Fordel derefter syltet rødløg ovenpå cremefraichen.
  5. Så skal laksen på..
  6. Pynt med frisk dild og slut af med at presse lidt frisk citronsaft ud over..
  7. Velbekomme..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Varmrøget laks, Steven Raichlen style"

Post a Comment