How to Prepare Tasty Varmrøget laks, Steven Raichlen style
Varmrøget laks, Steven Raichlen style.
 	 	
 	 	 	You can cook Varmrøget laks, Steven Raichlen style using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it. 
Ingredients of Varmrøget laks, Steven Raichlen style
- You need 350-400 g of Varmrøget laks.
 - You need 2 of Skiver brød, jeg brugte valnøddebrød.
 - You need 2-4 spsk of cremefraiche.
 - You need 4 spsk of syltet rødløg, der ligger en opskrift her på Cookpad.
 - Prepare of Frisk dild.
 - Prepare 1 of Citronbåd.
 
Varmrøget laks, Steven Raichlen style step by step
- Del laksen i passende stykker.
 - Grill eller rist brødet så det får lidt farve.
 - Start med at komme et passende lag cremefraiche på brødet..
 - Fordel derefter syltet rødløg ovenpå cremefraichen.
 - Så skal laksen på..
 - Pynt med frisk dild og slut af med at presse lidt frisk citronsaft ud over..
 - Velbekomme..
 
0 Response to "How to Prepare Tasty Varmrøget laks, Steven Raichlen style"
Post a Comment