How to Make Yummy Chokoladekage med hindbær og valnødder

Chokoladekage med hindbær og valnødder. Opskrift: Kom smør og hakket chokolade i en gryde og stil den over svag varme. Rør rundt, indtil smør og chokolade er smeltet. Chokoladeblanding til dejen: Kom chokolade og smør i en gryde og lad det smelte ved lav varme.

Chokoladekage med hindbær og valnødder Mette Blomsterbergs opskrift fra programmet 'Det søde liv'. Cremen og blåbærsylten skal trække fra dagen før i køleskab. Svampet chokoladekage med olivenolie og citrusglasur. You can cook Chokoladekage med hindbær og valnødder using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Chokoladekage med hindbær og valnødder

  1. Prepare 3 of æg.
  2. It's 2 of tsk. vanillesukker.
  3. It's 300 g of sukker.
  4. It's 2 of spsk. cacao.
  5. You need 150 g of smør/margarine.
  6. Prepare 200 g of grahamsmel.
  7. Prepare 2 of tsk. bagepulver.
  8. Prepare 200 g of hindbær.
  9. Prepare 100-125 g of hakkede valnødder.

Citronis med hvid chokolade og pistace. Er der noget bedre end chokolade og banan sammen? Det synes jeg ikke, og derfor har jeg lavet en chokoladekage med masser af banan i. Bananerne er desuden med til at gøre kagen svampet, og kokosglasuren giver lige det hele et tvist.

Chokoladekage med hindbær og valnødder instructions

  1. Æg, sukker og vanillesukker røres til en luftig, lys dej..
  2. Cacaopulver og margarine røres i, og det blandes godt sammen..
  3. Hindbærrene moses lidt og røres også i dejen - sammen med de hakkede valnødder..
  4. Mel og bagepulver blandes og tilsættes - og det hele mikses forsigtigt, men godt..
  5. Dejen hældes i en mindre form (lille bradepande, rund form, aflang brødform el.lign.), beklædt med bagepapir og bages ved 180 grader (varmluft) i ca. 50 min. Hold øje de sidste 10 min., og dæk evt. formen med sølvpapir, hvis kagen begynder at blive for mørk. Prøv evt. med en tandstik, om kagen er færdig - når der ikke hænger dej på den, er kagen perfekt!.
  6. Kan evt. pyntes og/eller dækkes med glasur, chokolade el.lign. Vi kan godt lide den helt uden noget på, fordi man så rigtigt kan smage både hindbær, valnødder og chokolade!.

Chokoladekage med pære og fennikel Prøv denne spændende variant af en klassisk chokoladekage. Kagen toppes med karamelliserede valnødder, der giver dejligt knas. Fantastisk dessertkage med en intens smag af chokolade og Kahlua. En chokoladekage, der er en del udover. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Chokoladekage med hindbær og valnødder"

Post a Comment