How to Cook Tasty Tatar af røget laks

Tatar af røget laks. Tatar af røget laks blandet med dild, rødløg og lidt sennep. Serveret med marinerede grønne vindruer og mayonnaise smagt til med sennep. Hak en rest røget lammekølle på en food processor eller gennem kødmaskine eller hak det meget fint med en kniv.

Tatar af røget laks Få tips til bagning af dine vandbakkelser og en nem laksemousse. Kom laks, rødløg og purløg i en skål. Hak strandsennep fint og kom det i skålen (kan sagtens erstattes med dijonsennep). You can have Tatar af røget laks using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Tatar af røget laks

  1. You need 125 g of fersk, koldrøget laks i mindre tern.
  2. Prepare 1/2 of rødløg meget fint hakket.
  3. Prepare 2 spsk of klippet dild.
  4. Prepare 1/2 of grønt æble i små stykker.
  5. It's 1/4 of agurk i små stykker.
  6. Prepare 1 spsk of olivenolie.
  7. It's 1 of tsk sennep.
  8. Prepare of salt og peber.

Røget laks på brød er et hit på juleforkostbordet, men røget laks kan også bruges til alt fra salat og sushi til frokostsandwichen eller den fristende pindemad. Røget laks på brød er et hit på juleforkostbordet Få masser af gode råd og tips, opskrifter og de vigtigste artikler om mennesker. Da jeg for nyligt delte min engelske version af mandel fraiche fik jeg at vide at der ikke var nogen vej uden om at lave vegansk røget laks med cream cheese i en bagel (ja, det var naturligvis fra en amerikaner). Blend til en helt glat pure, gerne ad flere omgange.

Tatar af røget laks instructions

  1. Bland olivenolien med sennep og tilsæt klippet dild og laks i mindre tern.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Bland rødløg, æble og agurk i..
  4. Servér med ristet rugbrød eller lun flûte..

Blot skal den være helt glat. Læs vores gode opskrift på tatar af lammehjerte. Læs også andre gode forret opskrifter og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser her på siden. Røget laks: Find ekstra viden i vores magasin. Betyder det noget for kvaliteten, at laksen kommer fra Norge eller Færøerne?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Tasty Tatar af røget laks"

Post a Comment