Recipe: Yummy Tærte

Tærte. Denne tærte kan godt se ud som at være svær at lave, men det er den faktist ikke:-) Jeg håber at den smagte Bemærk at den selv kan vælge om du vil lave skinke eller bacon-porrer fyld til din tærte. (Person) I'm having tærte for dinner. Get a tærte mug for your buddy Manafort. Vegan home-made goodness � Feel free to ask.

Tærte I talk about, my wall, Nanowrimo, concerts and OD in danish. Se flere idéer til Tærte, Dessert, Kage. Cheesecake-tærte med jordbær og kirsebær - My Place for Cakes. You can cook Tærte using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Tærte

  1. Prepare 200 g of hvedemel.
  2. It's 1 spsk of flormelis.
  3. You need 1 of tsk salt.
  4. It's 200 g of smør.
  5. Prepare 2 spsk of vand.
  6. You need of et par spsk dijonsennep.
  7. It's of Smør til at sautere løg i.
  8. Prepare of ca. 400 g små løg - skåret i halve eller kvarte.
  9. You need 100 g of revet gulerod.
  10. You need 1 of par håndfulde kantareller - kan udelades!.
  11. It's 3 of æg.
  12. You need 2,5 of dl piskefløde.
  13. It's of salt og peber.
  14. It's of Timian.
  15. Prepare of ca. 100 g reven parmesan.
  16. Prepare of evt. ristet seranoskinke.

Opskrift på en lækker og sommerlig cheesecake-tærte med skønne bær. Tærter er bagværk af en tærtebund af mørdej og fyld. I modsætning til en pie har tærten ikke et dejlåg. Der er to hovedtyper: madtærter og desserttærter.

Tærte step by step

  1. Bland mel, flormelis og salt i en skål - tilsæt smørret i tern og smuldr det ind i dejen, tilsæt vand og ælt sammen - der skal ikke æltes som sådan men du skal have en fast dej der hænger sammen. Du kan også gøre det i foodprocessor. Du kommer alt på nær vand i foodprocessor kører pulse et par gange og tilsætter så vand og dejen vil samle sig..
  2. Pak dejen i film og lad den hvile i ca. 1 time i køleskab. Du kan også fryse dejen - ligesom den sagtens kan holde sig nogle dage i køleskab. Rul Dejen ud på et melet bord eller mellem to stykker bagepapir. Kom dejen i formen - som du har smurt læg evt. et stykke bagepapir i bunden. Lad dejen falde godt ud over kanterne. Jeg bruger forme med løs bund..
  3. Prik nogle huller med en gaffel og forbag bunden ved 200 g i ca. 20 min - tiden afhænger lidt af hvor tyk du har dejen - den skal være fin lysebrun..
  4. Sauter løgene i smør i nogle få min de skal ikke være brune. Tilsæt gulerødder og sauter yderligere et par min. Smør den afkølede forbagte tærte med dijon sennep læg løg og gulerødder på  bunden. Sauter så kantareller og kom på tærten. Pisk æg og fløde sammen og tilsæt salt og peber. Hæld massen over grøntsagerne og drys med parmesan. Læg et par kviste timian på toppen..
  5. Bag tærten i ca. 45 min ved 190 grader - se til den så den ikke bliver for mørk. Pynt evt. med lidt ristet serano skinke ved servering..

Madtærten består af en bund, fyld og en æggemasse. En tærte består delvis a dej, frugt og marcipan. Når der tales om dej betyder det ikke afføring men en blanding af mel, vand, sukker og sod. Spisning af ren dej kan dog fremkalde skæl-kræft. Soden er den vigtigste del af dejen i en tærte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Tærte"

Post a Comment