Recipe: Tasty Nye kartofler med jomfruhummerhaler

Nye kartofler med jomfruhummerhaler. Med courgetter i tynde strimler og halverede tomater. Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør. Broccolisalat med frisk mango og sesam. Åben majspandekage med avokado og myntecreme.

Nye kartofler med jomfruhummerhaler Sådan tilbereder du nemt kogte jomfruhummerhaler. Find tips til kogetid, klargørring og tilbehør til jomfruhummer. Selvom bloggen ikke er spækket med fisk, så ryger der en del på middagsbordet herhjemme. You can have Nye kartofler med jomfruhummerhaler using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Nye kartofler med jomfruhummerhaler

  1. You need 3 of store nye kartofler.
  2. You need 10-12 of marzano tomater.
  3. It's 1 håndfuld of pillede kogte jomfruhummerhaler nok ca 400-500 g friske.
  4. It's 2 of forårsløg.
  5. Prepare 2-3 spsk of hakket dild.
  6. You need of Reven citronskal.
  7. It's of Et drys af tørret karl johan svampe.
  8. Prepare of Lidt smør og olive olie til at stege i.
  9. You need 1/2 of dl fløde.
  10. Prepare of Salt og peber.

Jeg er ikke kræsen med fisk i de danske farvande - det eneste, som vist aldrig har været. Knuste kartofler med hvidløgssmør og parmesan. Kogte nye kartofler med rygeostsauce og spirer. Nye kartofler og rygeost passer perfekt sammen - også i denne opskrift på en lun kartoffelsalat af Thomas Herman fra programmet 'Dyrk, høst, spis - Byhaver med Herman og Hertz'.

Nye kartofler med jomfruhummerhaler instructions

  1. Kog jomfruhummerhaler i ca 3 -4 min i rigeligt vand tilsat salt og evt lidt dild - pil dem og sæt tilside.
  2. Skrab de nye kartofler og skær i skiver. Smelt smør og olie på en pande - rist dem så de får lidt farve - tilsæt hele tomater og forårsløg som er skåret i små stykker. Sauter så skal på tomater revner ca 4-5 min..
  3. Tilsæt hummerhaler og reven citron skal! Varm igennem tilsæt så fløde, salt og peber - kog igennem og smag til. Tilsæt så hakket dild, evt lidt mere citronskal og lidt knust tørret Karl Johan - server evt med et godt stykke brød til.

Så er der nye Samsø kartofler på vej til hele Danmark. Du kan finde disse kartofler i Netto Bilka og Føtex fra i morgen. Så er vi klar med de nye kartofler I gårdbutikken. Vi sælger både vaskede og uvaskede. Nye danske kartofler smager intet mindre end fantastiske, og den silkebløde konsistens de har, når de er tilberedt korrekt, er en nærmest terapeutisk massage for mundtøjet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Nye kartofler med jomfruhummerhaler"

Post a Comment