Recipe: Perfect Laks og savoykål

Laks og savoykål. Skær laksen i tynde strimler, og vend dem i kålsovsen sammen med den afdryppede pasta. I denne opskrift bages savoykål mør for at derefter at blive marineret i en skøn vinaigrette. Gør det samme og spist dig mæt i en af vinterens lækre kål.

Laks og savoykål Nemme og sunde opskrifter på aftensmad til hverdag og fest - find masser af inspiration til lækker og nem aftensmad. Prøv selv derhjemme og forkæl venner og familie med friskrøgede delikatesser. Læg en rist øverst på B, hvor laksen kan placeres. You can cook Laks og savoykål using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Laks og savoykål

  1. It's of Det inderste af et savoy kål - jeg havde brugt de grønne blade til wrap.
  2. Prepare 1 of porre.
  3. It's 1-2 of laksefilet’er jeg har købt frossen laks fra bakkafrost -færøsk laks med skind.
  4. You need of Reven citronskal.
  5. It's 1/2 of dl måske lidt mere - fløde.
  6. You need of Salt peber.
  7. It's of Pynt.
  8. It's of Kogte kikærter.
  9. Prepare of Ristede mandler som vendt i olivenolie, tamari, spidskommen og kanel.

Byg evt. videre på B´s tre sider oven på risten, således at der kan. Tarteletter med spinat, laks og spejlæg. Savoykål er mild, velsmakende og allsidig. Savoykål har en mild og fin kålsmak.

Laks og savoykål instructions

  1. Start med mandler rør en marinade - et par spsk olivenolie, 1 spsk tamari, 1 tsk kanel, 2 tsk spidskommen tilsæt 1 dl mandler - - vend rundt kom på bagepapir og rist i ovnen i ca 10 min ved 175 grader.
  2. Kom lidt olie i en sautepande varm op tilsæt porre i skiver og savoykål i mindre stykker - vend rundt tilsæt fløde og laks uden skin jeg deler så der er ca 3 stykker pr kotelet! - tilsæt evt lidt vand - salt og peber.
  3. Kog ved svag varme i ca 12-15 min - fisken skal være gennembagt men ikke overkogt det sammen med kålen.
  4. Riv lidt citronskal og smag til - tilsæt lidt kogte kikærter - ved servering tilsættes ristede mandler!.

Slik som med alle andre kåltyper vil smaken bli sterkere og mer markant ved lengre varmebehandling. Se alle opskrifter med savoykål fra Karolines Køkken her! Savoykål er kilde til en masse sunde fibre, og du kan både blande den i varme retter eller sprøde salater. Savoykål er hodekålens elegante, krøllete søster, og er ganske lett å finne i butikkene i de mørkeste månedene av året. Den passer perfekt til denne varme kålsalaten med spennende dressing av.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Laks og savoykål"

Post a Comment