Recipe: Yummy Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat

Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat. Sådan laver du torskerogn med knuste kartofler og ramsløgpesto. Kog kartofler og torskerogn i hver sin gryde i vand med salt. Gør sådan med torskerognen: Læg hver "buks" på et stykke madpapir, og fold papiret sammen omkring rognen.

Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat Både kartofler, ris, pasta og spelt passer perfekt til den alsidige laks. Så stegt laks med speltsalt med fennikel og æble er også et hit - specielt. Lækre kikærtebøffer med et strejf af spidskommen og søde kartofler til at binde det hele lidt sammen. You can cook Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat using 25 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat

  1. Prepare 1 of stk torskehale, delt i 4 stk.
  2. Prepare of Salt og peber.
  3. Prepare of Lidt pankorasp.
  4. It's of Lidt piskefløde.
  5. Prepare of Smør til stegning.
  6. It's of Kartoffeltoppe:.
  7. Prepare 1 of stor bagekartoffel.
  8. It's 1 håndfuld of persille.
  9. You need 1 fed of hvidløg.
  10. It's of Salt og peber.
  11. You need of Lidt smeltet smør.
  12. It's of Salaten:.
  13. It's 1/4 of spidskål.
  14. It's 5 of blade hjertesalat.
  15. Prepare 2 of håndfulde spinat.
  16. It's 2 of håndfulde græskarkærner.
  17. Prepare of Lidt olivenolie til stegning.
  18. You need of Salt og peber.
  19. It's of Dressing:.
  20. It's 1 of dl piskefløde.
  21. Prepare of Saft og skal af 1 citron.
  22. It's 1 of tsk rørsukker.
  23. You need Hakket of dild.
  24. It's of Salt og peber.
  25. Prepare of Pynt: ristet kartoffelskrald fra den bagte kartoffel.

Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider og i denne opskrift er der dels fuldkornshvedemel i farsen til bøfferne, dels serverer vi fuldkornsbrød til. Knuste kartofler er en helt fantastisk måde at få lækre kartofler på som tilbehør. De smager skønt af smør, hvidløg, rosmarin og parmesan. Knuste kartofler er en super lækker måde at variere sine kartofler lidt på.

Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat step by step

  1. Start med at bage den store kartoffel til den er helt mør. Del den i 2 halve og tag kødet ud og knus det lidt og og hak persille og hvidløg. Gem skralden til senere..
  2. Form nu de knuste kartofler til 6 toppe, drys med salt og peber. Læg den på bagefolie i en lille smurt bradepande og fordel persille/ hvidløgs blandingen ovenpå hver top og hæld smeltet smør over toppene. Sæt dem i en 210 grader varm ovn i 15-20 minutter til de er gyldne. Tag ud af ovnen..
  3. Stil ingredienserne til salaten frem. Steg spidskålen på hver side i olivenolie. Steg derefter spinaten til den er besvimet..
  4. Steg nu græskarkærnerne på panden til de popper lidt, afkøl på køkkenrulle og læg på et fad..
  5. Lav dressingen ved at piske alle ingredienserne sammen til det tykner. Kom piskefløde, salt og peber og pankorasp på torskehalestykkerne og steg dem i smør på begge sider til de er gyldne. 1 minut på hver side..
  6. Skær spidskålen, hjertesalaten i tynde skiver og bland med spinaten og tilsæt dressingen og bland rundt. Pynt salaten med græskarkærnerne..
  7. Kartoffelskralden steges sprød i olie og drypper af inden serveringen. Anret nu på en pæn tallerken og pynt med den sprøde kartoffelskrald..

Mon ikke der er andre end mig der altid ender op med at tilberede kartofler på. Stegt flæsk med persillesovs er en af de allermest populære retter i Danmark, og her er den bedste Her er den bedste opskrift på stegt flæsk med persillesovs, der er kåret som Danmarks nationalret. Det sprødstegte flæsk er en nydelse sammen med kogte kartofler og persillesovs, og nederst kan du. Bland kartofler og spinat sammen i et (smurt) fad. Krydr med salt og peber og tilsæt fløde.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Stegt torsk med knuste kartofler og spidskålssalat"

Post a Comment