Recipe: Perfect Mynte-ananas med vaniljeis

Mynte-ananas med vaniljeis. Flamberet ananas med vaniljeis og valnødder. Ananas skrælles og skæres i stænger. Marven skal ikke i desserten, men spis den - det er rigtig godt for fordøjelsen!

Mynte-ananas med vaniljeis Fordel mosen i fire store glass, og fyll på med ingefærøl til glasset er ¾ fullt. Legg en stor kule vaniljeis på toppen og pynt med tynne ananasskiver. Den velkendte cocktail Mojitoen har fået selskab af frisk ananasjuice. You can have Mynte-ananas med vaniljeis using 6 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Mynte-ananas med vaniljeis

  1. You need 1/4 of ananas.
  2. It's 2 spsk of hakket mynte.
  3. It's 2 spsk of rørsukker.
  4. Prepare 1 of knivspis salt.
  5. You need of Lidt ekstra rørsukker til servering.
  6. You need of Vaniljeis.

Lav en ekstra portion uden rom, så børnene også kan få et glas. Polpa hermetiske tomater Mutti tomatpuré myk karamell mynte Mynte eller sitronmelisse mynteblader naanbrød En av mine favorittdesserter er ananas i ulike forkledninger. Ananasen pensles her med flytende honning og Server ananasen med friske bringebær (eller andre bær) og en kule vaniljeis. Grill ananas på skærefladen til de har fået pæne striber og karamellisere en anelse, ca.

Mynte-ananas med vaniljeis step by step

  1. Bland mynte og rørsukker og salt i en morter.
  2. Del den kvarte ananas i 4 både, og fjern skallen.
  3. Kom ananas i vakuumposen og drys myntesukker over.
  4. Kom i sous vide 75 grader 1 time.
  5. Tag ananassen ud af posen, og kog væsken fra posen ind til en sirup (kog til de er ca 2 spsk. tilbage).
  6. Anret ananasstykkerne og drys med rørsukker - brænd rørsukker til karamel med en gasbrænder.
  7. Server med vaniljeis og siruppen.

Anret den grillet ananas på tallerknerne og kom straks sirup og rom hen over. Drys med kokos og server med en godt stor kugle is til. Ananas og mynte passer rigtig godt sammen - også i denne smoothie, som har en fin balance mellem det friske, det syrlige og det søde. Men du er også, hvad du drikker og starter du dagen med denne friske, vitaminrige smoothie, bliver du friskheden selv i løbet af ingen tid. Få frem et tropisk smil rundt bordet - vår oppskrift på sprø ananas med kremost, ananaskirsebær og mynte er en hyllest til varme sommerminner.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Mynte-ananas med vaniljeis"

Post a Comment