Recipe: Appetizing Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken

Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann. Fyldte chokolader med saltet pistaciekaramel og passionsfrugt - Ditte Julie Jensen.

Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken En crowdpleaser - eller menneskemængde tilfredsstiller blandt venner. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Lækre fyldte chokolade påskeæg, med glimmer og orange cookie dough, med minimal tilsat sukker Nu er det snart påske og i skal selvfølgelig. You can cook Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken

  1. You need 375 g of kokosmælk.
  2. It's 20 g of citronsaft.
  3. It's 60 g of sukker.
  4. Prepare 45 g of dextrose (glykose kan dog også anvendes her).
  5. Prepare 6 g of salt.
  6. It's 135 g of hjemmelavet kokospraliné (se nedenfor).
  7. You need 250 g of mælkechokolade.

Passionsfrugtfyld til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Skal jeg gøre min mand glad, skal de indeholde passionsfrugt, karamel og pistacienødder. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann.

Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken step by step

  1. Du laver din egen kokospraliné ved at give 1 ps kokosmel en god omgang i et foodprocessor. Det tager tid og tålmodighed, men det KAN lade sige gøre, at få en helt flydende masse ud af det. På køl sætter det sig præcis som smør. Der vil være lidt struktur i smørret til sidst, men sigt evt i en helt fin sigte, hvis det generer..
  2. Giv kokosmælk, kokospraliné, citronsaft, sukker og dextrose et lille opkog.
  3. Hæld den varme kokosmælk over den finthakkede chokolade. Rør fra midten til massen har samlet sig (emulgeret).
  4. Sæt til afkøling. Kan anvendes, når den ligger ml 15 og 18 grader.

Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann. Det var især sjovt at lave sin egen kokospraliné og få den til at virke i ganachen. Skriv gerne I kommentarfeltet, hvis I har kommentarer eller forslag til nye videoer ❤️. Fyldte chokolader med nougat og karamelliseret nødder

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken"

Post a Comment