How to Cook Delicious Ristede Karl Johan svampe

Ristede Karl Johan svampe.

Ristede Karl Johan svampe You can cook Ristede Karl Johan svampe using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Ristede Karl Johan svampe

  1. You need of Karl Johan svampe.
  2. Prepare 1 of god klat smør.
  3. You need 1 of skalotteløg.
  4. You need 1 fed of hvidløg - kan udelades.
  5. Prepare 3-4 spsk of fløde - gerne en rest flødeskum.
  6. Prepare of Citron.
  7. You need of Evt lidt sherry.
  8. It's of Bredbladdet persille.
  9. It's of Salt og peber.

Ristede Karl Johan svampe instructions

  1. Hvis du har været i skoven efter dine svampe så nyd synet af de svampe du har med hjem!.
  2. Rengør så svampene de skal helst ikke have vand - så brug en børste og kniv..
  3. Skær så svampene i grove stykker. Skær skalotteløg i små tern og skær hvidløg i helt tynde skiver..
  4. Varm så en pande op - jeg bruger støbejern og steger på grillen. Når panden er godt varm så kommes svampe på - rør rundt og lad dem ‘smide’ vandet - tilsæt så en god klart smør - skalotteløg og hvidløg samt salt og peber..
  5. Vend svampene godt i nogle min så de bliver lidt ristet - tilsæt så lidt citronsaft og lidt sherry kan tilsættes men er ikke nødvendigt - vend rundt og tilsæt fløde..
  6. Kog igennem - tilsæt lidt citronskal og grofthakket persille - smag til..
  7. Server med ristet rugbrød eller andet godt brød..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Ristede Karl Johan svampe"

Post a Comment