Recipe: Appetizing Æblestænger

Æblestænger. Kan du næsten dufte de lune færdige kager. og så kan du jo gemme den ene til senere og bage den en dag du lige står og mangler. Lækre Kager Gluten Foodies Pølse Slik Madlavning. Boller Rå Desserter Bananbrød Dessert Madopskrifter Slik Småkager Bakken.

Æblestænger Rør smør og sukker til en ensartet remonce. Fordel remonce langs den ene side af stængerne og æblemos rørt med knuste makroner langs den anden. Opskriften giver to æblestænger, hvor der er kage til cirka otte personer. You can have Æblestænger using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æblestænger

  1. You need 500 g of hvedemel - helst med højt gluten indhold.
  2. It's 12,5 g of gær eller en 1/4 pakke.
  3. Prepare 2,5 of dl kold mælk.
  4. It's 1 of stort æg.
  5. Prepare 40 g of sukker.
  6. Prepare 1 of tsk salt.
  7. It's 2 of tsk kardemomme.
  8. Prepare 150 g of koldt smør.
  9. Prepare 100 g of blødt smør.
  10. You need 100 g of sukker.
  11. Prepare 150 g of marcipan.
  12. It's 3-4 of æbler.
  13. Prepare of lidt kanel.
  14. You need of æg til pensling.
  15. You need of perlesukker og hakkede mandler eller mandelflager.

Når gærdeje er tilberedt med kærlig hånd og de har fået lov til at udvikle sig så er det en fantastisk smag man kan frembringe i kage, som er så godt til en kop kaffe eller the! Dejen som jeg bruger til mine æble stænger kunne nemt bruges til andet bagværk, men. Denne gode opskrift på Æblestænger fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Æblestænger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Smuldr gæren i mælken og rør den ud heri.

Æblestænger step by step

  1. Opløs gær i mælken, tilsæt æg, salt, kardemomme rør og tilsæt det meste af melen - ælt grundigt, dejen skal være glat og smidig - husk at melmægden altid kun er ca. - når du har en fin dej - så skal det kolde smør tilsættes - skær i tynde skiver - drys smørret med lidt mel og ælt det så ind i dejen - til den igen er smidig og glat. Har du røremaskine, så er det meget nemt, at bruge denne til dejen..
  2. Stil dejen til hævning køligt eller koldt sted gerne i op til 24 timer - skal det gå hurtigere kan du lade den hæve ved stuetemperatur i 4-6 timer..
  3. Rør det bløde smør med sukker og marcipan - det er nemmest at rive marcipanen-du skal have en ensartet masse. Æblerne deles og kernehus fjernes - jeg valgte at skrælle min æbler - hvis skrællen er pæn er det ikke nødvendigt. Skær æblerne i tynde skiver..
  4. Del dejen i 2 og rul ud til 2 rektangler ca. 25 X 40 - du kan også dele dejen i 3 og så rulle ud til ca. 20 X 30. Del fyldet i 2 og smør det midt på dejstykkerne og læg æbleskiverne tæt ovenpå - drys til slut æblerne med lidt kanel. Fold de to kanter ind over fyldet og læg stangen på bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og drys med mandler og perlesukker. Klip eller skær forsigtig et 4-6 snit i stangen. Lad dem efterhæve i ca. 40 - 60 min..
  5. Sæt stængerne i en meget varm ovn 250 g - og sprøjt evt. lidt vand i ovnrummet. Skru ned til 200 g og bag dem i ca. 20-25. min.
  6. Tag dem ud og afkøl - de er også gode at fryse! Men har du håndværkere, så er der ikke så meget til fryseren, men du har glade håndværkere!.

Tilsæt æg, rørsukker, kardemomme, salt og margarine. Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen godt. Kommentarer, ris eller ros; Information om ansvar. Nogle klassikere er bare så gode, at man ikke skal begynde at pille ved opskriften for at gøre dem bedre. Det kan de nemlig ikke blive.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Æblestænger"

Post a Comment