Recipe: Delicious Piroger af varmrøget havørred

Piroger af varmrøget havørred. Stegte saltede spegesild med sennepsdip og smørdampede vintergrøntsager Opskrift af Katrine Klinken - Cookpad. Trolling fisket fra klintholm ved Møns klint. Denne lille film viser lidt fra fisketuren, samt giver lidt fif til varmrøgningen.

Piroger af varmrøget havørred De fleste som har givet sig i kast med havørredfiskeriet, har fisket med blink. App til visning af fredningsbælter i Danmark. Den motiverer os til at rende rundt på kysten i de mest håbløse og ubarmhjertige forhold i vinterhalvåret. You can have Piroger af varmrøget havørred using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Piroger af varmrøget havørred

  1. It's 150 g of varmrøget havørred eller laks.
  2. It's 2 of hårdkogte æg.
  3. You need 1 1/2 of dl cremefraiche 38%.
  4. It's 1/4 of syltet citron.
  5. It's 50 g of blødt smør.
  6. You need 1/4 of tsk muskat.
  7. It's 1 of tsk knust hvid peber.
  8. You need 4 of grene dild, hakket.
  9. It's of Evt salt, men fisken er jo salt i sig selv og også citronen.
  10. Prepare 3 of plader butterdej.
  11. It's 1 of sammenpisket æg til pensling.
  12. It's of Tilbehør sovs:.
  13. Prepare 50 g of smeltet smør.
  14. You need 1 of dl piskefløde.
  15. It's 1 håndfuld of hakket dild.
  16. You need 1 spsk of dijonsennep.

Den store fede havørred med kridhvid bug, glasklare finner og et lille skær af lilla. Skøn opskrift på cremet rilette af varmrøget hornfisk, som kok Nikolaj Kirk lavede i programmet Nak & Æd. Nikolaj lavede denne lækre opskrift på en rilette af den varmrøgede fisk, krydret med sennep og citron og anrettet på vild løgkarse. Super lækker fight med en frisk Møn havørred, det var en trættende kamp for begge parter, min arm var ved at syre til.

Piroger af varmrøget havørred step by step

  1. Læg alle ingredienserne frem. Bland det hele forsigtigt sammen og smag det til med evt. salt. Del butterdejspladerne i 6 firkanter, rul dem lidt ud og kom 1/6 af fyldet på en af firkanterne, pensl med sammenpisket og luk trekanten. Luk den ved at trykke siderne sammen med en gaffel og pensl med æg udenpå..
  2. Fortsæt med den resterende fars og bag det i ovnen ved 200 grader, varmluft og undervarme. Når de er gyldne og færdigbagte tages de ud og afkøles lidt..
  3. Mens de bages laves sovsen ved at smelte smørret, hælde piskefløde, dild, og dijonsennep i og giv et opkog og sluk. Sennep må ikke koge da det så bliver bittert. Server pirogen lun med sovsen til..
  4. Her er den originale opskrift fra bogen om Nordisk Charcuteri..

Se opskriften på rørt tatar af varmrøget laks. Den lækreste laksesalat der smager himmelsk og er rigtig nem at lave. Træk skindet af fisken, fjern ben og pluk kødet i mindre stykker. Kom dem i en skål og mos dem let med en gaffel. Havørred (Salmo trutta trutta) er den havvandrende form af arten ørred.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Piroger af varmrøget havørred"

Post a Comment