How to Make Perfect Æggemuffins

Æggemuffins. Æggemuffins med spinat, peberfrugt og ost smager fantastisk. Denne skepsis har naturligvis også gjort sig gældende for æggemuffins-konceptet, en skepsis jeg dog har måtte tage i mig igen, for nøj. Gode æggemuffins - nemme at lave.

Æggemuffins Nem tilbehør til kødet Samlet i en Æggemuffins er sunde og særdeles smagfulde. Hvis du, som mange andre, oftest ender med en lidt kedelig madpakke på grund af hverdagstravlhed, er disse æggemuffins lige noget for dig. Denne gang er det en nem opskrift på sunde æggemuffins, prøv den af og kom gerne med tilbagemelding om hvad du synes. You can cook Æggemuffins using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Æggemuffins

  1. It's of æg.
  2. You need of løg.
  3. Prepare of gullerod.
  4. You need of Broccoli.
  5. You need of bk champignon.
  6. It's of Mælk.
  7. It's of Salt.
  8. Prepare of Peber.
  9. Prepare of Persille.
  10. Prepare of Olie.

Ingredienser Æggemuffins er næsten som en mellemting mellem en muffin og en god omelet. De her æggemuffins er virkelig lækre som snack i madpakken! De er super nemme at lave og kan holde sig i flere dage i køleskabet i en tætsluttende beholder. Æggemuffins er små ovnbagte æggekager her med skinke, feta ost og peberfrugt. Stop madspild og servér til brunch, frokost eller madpakke. Æggemuffins opskrift.

Æggemuffins instructions

  1. Vask, skær, skyld og hak eller riv grønt i ønskede størrelse..
  2. Fordel det i muffin forme der dr smurt med olie og dys salt og peber over.
  3. Pisk æg sammen og hæld mælk ik og fordel over grønsager.
  4. 180 gr i ovnen 15-20 min.
  5. De er rigtig gode dagen derpå også :).

Læg en æggemuffinen på et stykke rugbrød og pynt med tomat. Resten af de bagte æggemuffins kan fryses ned. Disse små æggemuffins er fyldt med både protein og grøntsager og mætter derfor rigtig godt. De vil også egne sig rigtig godt som tilbehør til aftensmaden eller frokosten. De skønne muffins med æg er gode som morgenmad og hurtige at lave.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Perfect Æggemuffins"

Post a Comment