Recipe: Perfect Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang)

Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang). Den ultimativ guide til at stege en flæskesteg med sprød svær og saftig kød! Husk at like, dele, abonnere og slå notifikationerne til! Trin for trin vejledning til den lækreste flæskesteg - saftig, mør og med perfekte sprøde svær.

Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang) Nogle laver flæskesteg til jul, andre spiser det hele året. Her er min gode og lette opskrift, der giver et perfekt resultat hver gang. Jeg tænker de fleste har prøvet at lave en flæskesteg, og tænkt om det ikke kunne gøre lidt lettere, og mange har også oplevet en lidt. You can cook Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang) using 4 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang)

  1. It's 1,2 kg of svinekam.
  2. It's of Salt.
  3. Prepare of Peber.
  4. You need of Laurbærblade (hver sin smag).

Flæskesteg sous vide er en garanti for både mørt kød og de sprøde flæskesvær, som vi vil have dem. Flæskesteg sous vide er din garanti for en super lækker kamsteg med sprøde svær. Metoden sikrer nemlig både det møre kød, men også at flæskesværen bliver sprød. James Prices opskrift på flæskesteg tilberedt i sous vide, der sikrer en saftig og mør steg.

Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang) step by step

  1. Gnub den rigtig godt med salt, også mellem sværen. Du kan med fordel fryse den ned og bruge den når som helst, blot giv den 30 min ekstra..
  2. Vakkum din svinekam. Sørg for den er helt tør, brug evt. Køkkenrulle..
  3. Smid den i den forvarmet balje med vand 59 grader og sæt nedtælling til 6 timer.
  4. Sæt evt. Anova eller hvilken stav eller anordning til 59 grader og 6 timer via app evt..
  5. Så skulle det se sådan ud på din sous vide enhed.
  6. Hiv stegen op og ud af emballagen. Gnub stegen helt, mener altså helt tør! Giv den godt med salt herefter og sæt laurbærblade i mellem sværen.
  7. Varmluft og grill og max grader (275). 20 min.
  8. Tjek med jævne mellemrum om sværen er go nok det kan jo variere fra ovn til ovn. Efter 20 min ca. Tages stegen ud og brug væden til sovsen. Et stk. Lækker mør flæskesteg klar til udskæring og spisning.
  9. Mums, værsgo’ !.

I programmet Jul i Det Kongelige Kobberkøkken lavede James Price denne opskrift på flæskesteg tilberedt i sous vide, hvor svær og steg tilberedes hver for sig. Flæskesteg tilbered i sous vide bliver super mør og meget saftig. Denne opskrift forklarer dig også hvordan du Culotte i sous vide bliver simpelthen super lækker og mørt. Tilberedning er perfekt til gæstemad, hvor ikke Følg denne sous vide opskrift for det perfekte resultat hver gang uden risiko. Testvinnende sous vide-sirkulator for perfekt matlaging! Å lage mat med sous vide er en sikker metode for å oppnå et vellykket resultat hver gang.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Sous vide flæskesteg (perfekt hver gang)"

Post a Comment