Recipe: Yummy Bagt torskefilet med varm sennepscreme

Bagt torskefilet med varm sennepscreme. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Smag evt. til med nedkogt sky fra dampningen. Smag til med salt og peber og giv til de bagte hornfiskefileter.

Bagt torskefilet med varm sennepscreme Andeleverterrin med sherrysky, spæde salater samt sennepscreme. Fiskepaté med syltet blomkål og grøn pesto. Torskefileterne krydres med salt og hvid peber, og dryppes med presset citronsaft. You can cook Bagt torskefilet med varm sennepscreme using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bagt torskefilet med varm sennepscreme

  1. You need 1 of torskefilet ca. 500 g.
  2. You need of salt.
  3. You need of citron - en økologisk.
  4. You need of Fiskekrydderi - (vestjyske delikatesser) det kunne være andre krydderier som passer til fisk.
  5. It's 1 of dl fløde 50% - dobbelt creme fra Arla essens.
  6. You need of ca. 2 spsk grov sennep.
  7. Prepare of salt og peber.

Kartoffelcrumble: Kartoffelstykkerne vendes med hakket purløg, creme fraiche og sennep og stilles på køl. Oppskrift på torskefilet i ovn med varm soppsalat. Dette er er rask og enkel middag med fisk som du fint kan lage på en hverdag. Fisken er ferdig når den flaker seg.

Bagt torskefilet med varm sennepscreme step by step

  1. Læg torske fillet på et stykke staniol - drys med salt - lad den ligge i ca. 30 min. - så trækker den sig lige sammen. Riv citron skal over fisken og drys med fiskekrydderi - har du ikke fiske krydderi - så brug lidt senneps korn, lidt tørret dild, tørret peber eller hvad du nu kan lide af smag..
  2. Sæt fisken i oven ved 180 grader i ca. 20 min alt efter hvor tyk din filet er - du må lige mærke om den føles fast og at den falder fra hinanden når du skærer den må ikke være over bagt, så bliver den tør..
  3. Varm den tykke fløde op, tilsæt lidt salt og peber, tilsæt så sennep og rør rundt - smag til. Den får konsistens som en creme!!.
  4. Anret fisk med creme og server med små kartofler..

Skjær sopp i skiver og løk i tynne båter. Varm en stekepanne med margarin og stek sopp og løk til soppen har falt sammen og alt. Vi har flere opskrifter med Knorr Hollandaise. Tilsett pastasausen og la det trekke i et par minutter. Pak fisken sirligt i bagepapir med lidt friske urter og grønt, så er der lynhurtig aftensmad.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Bagt torskefilet med varm sennepscreme"

Post a Comment