How to Cook Appetizing Stegt sild i eddike

Stegt sild i eddike. Stegte sild i eddike er ganske enkelt uundværlig på julefrokostbordet. Jeg har allerede skrevet om stegte sild i eddike én gang her på bloggen, men efter jeg lavede disse på billedet for kort tid siden, fik jeg lyst til at bringe opskriften her på bloggen igen - ikke bare fordi det smager himmelsk, men også. Secondo di Pesce a base di Aringhe.

Stegt sild i eddike Stegt dildsild i eddike med råsyltede tyttebær, kartoffelkompot og sprødt rugbrød. Stegte sild i eddike er et klassisk stykke smørrebrød. Prøv her Adam Aamanns opskrift på en moderen udgave. (©DR). You can cook Stegt sild i eddike using 19 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Stegt sild i eddike

  1. You need 10 of sildefiletter.
  2. Prepare of Dijon sennep til at smøre filetterne indvendigt.
  3. It's of Smør til stegning.
  4. You need of Rugmel tilsat salt og peber.
  5. Prepare 8 of dl lagermans eddike, den brune.
  6. You need 6 of dl rørsukker.
  7. It's of Lidt salvie blade.
  8. It's of Lidt frisk timian.
  9. You need 2 of laubærblade.
  10. You need 1 of tsk. Sennepskorn.
  11. It's 1 of tsk hele korianderfrø.
  12. You need 2 of birdseye chilli.
  13. It's 1 of tsk chilliflager.
  14. You need of Et lille teske røde peberkorn.
  15. It's 1 of hvidt løg hakket.
  16. Prepare 10 of sorte peberkorn.
  17. You need 2 of hvide løg i ringe.
  18. Prepare 1 of rødt løg i tynde ringe til servering.
  19. You need of Frisk dild- den gode bundtet dild.

Stegte sild i eddike er en rigtig klassiker til frokostbordet. Stegte sild i eddike er perfekte til frokosten - også til jul også påske. Det er rigtigt nemt at lave sild og de smager virkelig godt - især når man tænker på hvor få anstrengelser de er lavet med. Sprødstegte sild vendt i rugmel, stegt i smør og lagt i den skønnneste eddikelage, er en gudespise.

Stegt sild i eddike step by step

  1. Salt filleterne og tjek for ben- smør dem med sennep på indersiden..
  2. Sildene vendes i krydret rugmel steges 3 minutter på hver side på en mellemvarm pande.
  3. Lagen: varm alle ingredienser også det hakket løg. Undtagen det hvide skiveskåret løg. Den varmes til sukkeret er smeltet..
  4. De lune sild lægges i en beholder helst af plast. De overhældes med fingervarm lage og sættes på køl- helst 2-3 dage. Læg det fint skåret hvide løg ned i den lune lage- det hele hældes over de lune sild.
  5. Serveres pyntet med tyndt skåret rødløg og frisk dild. Jeg kommer ikke rødløg i lagen da den får en sjov lilla farve..

Stegte sild i eddike er lækkert pålæg det meste af året. Lav en stor portion stegte sild i eddike, når du er i gang - for de stegte sild kan sagtens holde sig et par dage i køleskabet. Dine stegte sild i eddike smager naturligvis bedst, hvis dine sild er af god kvalitet. Når du selv laver dine stegte sild i eddike, kan du også selv styre balancen mellem det sure og det søde, så du får præcist den smag, der tilfredsstiller dine smagsløg. Brathering in Essig (Stegte sild i eddike) (Dänemark).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Appetizing Stegt sild i eddike"

Post a Comment