Easiest Way to Prepare Yummy Canneloni med kylling, spinat og svampe

Canneloni med kylling, spinat og svampe. Svampefyld: Varm olien på en pande over middel varme, og steg Tilsæt svampe og lad dem stege, indtil det hele er gyldent. Kom spinaten på og lad stege, til vandet er fordampet. Smuldr gedeost over og rør rundt.

Canneloni med kylling, spinat og svampe Den italienske ret canneloni al forno er en god aftensmadsmulighed, hvis man har en familie, der er glad for pasta, ost og tomat. Hent inspiration til ugens middagsretter og se hvor nemt det er at lave din helt egen pasta fra bunden. Optø den frosne spinat og knug væden af, hakkes evt. groft. You can cook Canneloni med kylling, spinat og svampe using 18 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Canneloni med kylling, spinat og svampe

  1. Prepare 1 of rødløg.
  2. Prepare 1 fed of hvidløg.
  3. It's 1 of spsk. olivenolie.
  4. You need 400 g of hakket kyllingekød.
  5. It's 250 g of mascarpone.
  6. It's 1 of spsk. tørret oregano.
  7. You need of salt og peber.
  8. You need 250 g of frisk spinat.
  9. Prepare 250 g of markchampignoner.
  10. You need 1 of spsk. olivenolie.
  11. You need 1 of potte frisk basilikum.
  12. Prepare 1 liter of tomatsauce (gerne hjemmelavet).
  13. You need 100 g of revet mozzarellaost.
  14. It's 100 g of bøffelmozzarella.
  15. You need 3 of spsk. pinjekerner.
  16. Prepare of Tilbehør:.
  17. It's of Frisk basilikum.
  18. Prepare of Evt. grøn salat.

Hvis du selv plukker svampene til lasagnen, så sørg for at du ved noget om svampe eller følges med en der gør. Det er så bittert at bruge en halv time på at forberede en. Hjemmelavede cannelloni med spinat, svampe og cremet tomatsauce serveret med frisk spidskålssalat. Så er der nem og lækker aftensmad til den Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt?

Canneloni med kylling, spinat og svampe instructions

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint, og steg dem bløde i en gryde med olie. Tilsæt kyllingekødet, og svits det godt, til det er gennemstegt..
  2. Skru ned for gryden, og tilsæt mascarpone og oregano. Smag til med salt og peber..
  3. Skyl og slyng spinaten, og vend den i gryden. Lad den simre med, til den akkurat falder sammen..
  4. Fyld cannellonierne med kødsaucen (brug evt. en tragt eller en sprøjtepose) og læg dem i et stort, smurt ovnfad..
  5. Skyl og rens champignonerne, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne ved høj varme i en pande med lidt olie, til væsken er fordampet. Krydr med salt og peber, og fordel dem over cannelonierne..
  6. Tænd ovnen på 200 grader. Skyl basilikummen, hak den fint, og vend den i tomatsaucen. Hæld saucen over cannelonierne..
  7. Drys mozzarella, brud af bøffelmozzarella og pinjekerner over retten, og bag den i ovnen i 30-35 minutter, til den er gylden og gennembagt. Drys basilikumblade over, og servér evt. med en grøn salat..

Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. Fyll pastarørene med spinat- og osteblandingen, og legg rørene ved siden av hverandre i den ildfaste formen. Fordel resten av tomatsausen over Gi retten et dryss med frisk basilikum og server den umiddelbart, gjerne med godt brød som tilbehør. Dersom du ikke får tak i canneloni kan du. Til kylling med pasta hører også masser af spinat, og den laver du ved snitte skalotteløg og hvidløg fint.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Canneloni med kylling, spinat og svampe"

Post a Comment