Recipe: Perfect Bagte rødbeder med blommer

Bagte rødbeder med blommer. Hvis du nu har ovnen fuld af flæskesteg og ikke har plads til både steg og rødbederet, så kan du altså fint lave dine bagte rødbeder med rødløg, blommer og solbær i god tid, dække til med sølvpapir og servere retten lun. Skøn sommersalat med frisk spinat, grillet asparges, cantaloupe melon, parmesan, ristet parmaskinke og pinjekerner samt forfriskende pesto med · Salaten med spidskål, blomkål, æbler og brombær byder på alt fra syrligt til sødt, fra sprødt til blødt og fra violet til grønt, så den tilfredsstiller både øjne. Gem halvdelen til salaten og hak den anden halvdel helt fint med din største og bedste kniv.

Bagte rødbeder med blommer Anret de bagte rødbeder med yoghurt på små tallerkener, og top med kapers og lidt frisk timian. Blommerne skal stadig være let faste, når du tager dem ud af ovnen. Anret blommer og tranebær oven på salaten, og drys med pistacienødderne. You can cook Bagte rødbeder med blommer using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bagte rødbeder med blommer

  1. Prepare 3-4 of rødbeder.
  2. It's 4 of store blå blommer.
  3. You need of Olivenolie.
  4. Prepare of flage salt.
  5. Prepare of lidt reven citron skal.
  6. You need of balasamico eddike - brug en god en!!.
  7. It's of lidt feta ost - kan udelades.

Dryp evt. med lidt eddike, hvis ikke blommerne har afgivet så meget væde. Bagte rødbeder er noget af det lækreste, som man kan få til sine retter om vinteren. Den røde knold er stopfyldt med godt vitaminer og mineraler. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle, drys en knivspids salt på hver side af korteletterne og stil dem i køleskabet.

Bagte rødbeder med blommer instructions

  1. Jeg køber rødbeder ved vejbod - derfor er er er der i posen både store og små rødbeder. De skrælles og skæres i stykker, størrelse som pommefrittes. Kom den i plastik pose tilsæt lidt olivenolie. Vend dem godt i posen så de har olie på alle sider. Kom dem i en bradepande beklædt med bagepapir. Drys med lidt flagesalt.
  2. Bag dem i ovnen ved 200 i ca. 15-20. I mens vaskes blommer og skæres i både. De kommes så bradepanden med rødbeder, tilsæt lidt reven citron skal og vend godt rundt. Bag så rødbeder og blommer i ca. 15 min - tjek om rødbeder er møre..
  3. Kom det hele i et fad - kom lidt balsamico eddike over og evt. fetaost..

Tag de bagte rødbeder ud og kom dem straks i isvand. Skrællen løsnes og den kan nulres af. Skøn side med så mange dejlige og fantasifulde opskrifter. Den med bagte rødbeder og granatæble, skal jeg prøve til julemiddagen. Bagte blommer: Halvér blommerne, og tag stenen ud.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Bagte rødbeder med blommer"

Post a Comment