Easiest Way to Prepare Delicious Focaccia, brød og pizza

Focaccia, brød og pizza. og.pizza. is a totally awesome idea still being worked on. Spread the focaccia with the marinara sauce, then scatter with the meatballs. Denne oppskriften på focaccia-pizza er med spekeskinke, basilikum og mozzarella, og den er like god som den er rask!

Focaccia, brød og pizza Det populære, luftige brødet passer til enhver anledning, kan toppes som en pizza, og passer perfekt til spekemat. Gruppen for alle os der elsker at bage lækre brød, rustikke boller og fantastiske pizzaer Har brug for lidt hjælp :-) Min bror vil gerne igang med at bage brød, men mangler en røremaskine til formålet. Focaccia eller rent faktisk Schiacciata, da teknikken vi bruger er at presse dejen fremfor at strække eller rulle den :) Nemt og virkelig smagfuldt brød til. You can cook Focaccia, brød og pizza using 19 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Focaccia, brød og pizza

  1. It's 6 1/2 of dl vand.
  2. It's 1 of dl olivenolie.
  3. Prepare 20 g of gær.
  4. Prepare 1 kg of hvedemel tipo 00:.
  5. It's 20 g of havsalt.
  6. It's 1 of tsk sukker.
  7. Prepare 4 of kviste rosmarin, hakket uden stilken.
  8. It's of Topping til brød:.
  9. You need 2 of tsk flagesalt.
  10. Prepare of Rosmarin.
  11. It's 1-1 1/2 of dl olivenolie.
  12. You need of Topping til pizza:.
  13. Prepare 1 of burata (flødemozzarella).
  14. You need 4-5 of skiver kogt skinke.
  15. It's of Grillet rød peber i strimler.
  16. Prepare of Lidt revet fed ost.
  17. You need of Peber.
  18. You need of Tilbehør:.
  19. Prepare of Grønt salat med hvidløgssennepsdressing.

Increase speed to medium, and mix until a smooth, sticky dough forms. Just like Saturday pizza night, focaccia pizza is laid-back and casual—no need to stress about the straightforward yeast dough (follow our recipe here), or even roll it out (it's stretched by hand to fit a rectangular baking sheet). The topping possibilities are pretty much endless. Deigen til focaccia og pizza ligner hverandre litt i konsistensen, med focaccia blir som regel dyppet i olje før steking, og i tillegg smaksettes med godt salt, urter eller grønnsaker. <<LES OGSÅ: Disse brødene smaker supergodt til suppe>>.

Focaccia, brød og pizza instructions

  1. Bland alle ingredienserne til dejen i røreskålen til røremaskinen og kør dejen i 10 minutter til den har en god konsistens. Lad dejen hæve koldt til dobbelt størrelse. Hæld dejen ud på bordet og hæld olivenolie i to mindre forme på 24x 35cm. Del dejen i 3 portioner og kom 2 af portionerne i formene og pres dem ud med fingrene så de fylder formen ud. Pres huller huller i dejen og kom 1/2 dl olivenolie ovenpå samt flagesalt og hakket rosmarin..
  2. Den sidste portion dej kommes på bagefolie på en bageplade og dejen trykkes ud over hele pladen. Kom burataen i små stykker ovenpå og derefter skinken i mindre stykker. Kværn lidt peber ud over og fordel den røde peber i strimler over skinken. Drys med revet fed ost. Lad det hele hæve op til dobbelt højde igen..
  3. Bag nu først focaciaerne ved varmluft 220g i ca 20-25 minutter. Tag dem ud og pak dem ind i viskestykker så de bliver lidt bløde. derefter kan de fryses ned i stykker hvis de ikke straks skal bruges. Bag pizzaen ved 240 grader varmluft og undervarme i ca 10 minutter til den er gylden og sprød. Server den straks med grøn salat..

Her smaksettes brødet med chili- og urteolje. I denne varianten smaksetter jeg deigen med chilikrydder og soltørkede tomater, noe som gir en fin smak på brødet, samtidig som det setter bittelitt farge. Focaccia er et godt, italiensk brød, der er er meget nem at bage. Focaccia er et lækkert madbrød, der bages med olivenolie, flagesalt og frisk rosmarin. Focaccia bages i form, og det er ret nemt at lave i ovnen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Focaccia, brød og pizza"

Post a Comment