Recipe: Appetizing Forloren hare af kylling

Forloren hare af kylling. I videoen viser vi dig vores fortolkning af kylling i karry. Martin guider dig igennem opskriften, og viser dig hvordan man kan tilberede hele retten i. Prøv en lækker menu: Mini forloren hare med bacon og peberfrugt, creme fraichedressing og nye kogte kartofler- Mini forlorne harekillinger.

Forloren hare af kylling Nem opskrift, som giver tid fri til andre ting. Nem opskrift på den danske klassiker forloren hare med bacon og brun flødesauce, som vi kender den. Forloren hare er en gammel, klassisk hverdagsret, som både børn og voksne kan lide. You can have Forloren hare af kylling using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Forloren hare af kylling

  1. You need 400 g of hakket kylling.
  2. You need of salt.
  3. Prepare of peber.
  4. It's 1 of løg.
  5. It's 1 of æg.
  6. It's 1 of dl + 1 spsk. pankorasp.
  7. Prepare 1 of dl mælk.
  8. You need 150 g of fetatern.
  9. Prepare 1 pakke of parmaskinke (70-100 g).
  10. It's of Sovs.
  11. Prepare 2,5 of dl fløde.
  12. You need 2,5 of dl vand.
  13. It's 1 of spsk. ribsgelé.
  14. You need 1 of spsk. maizena.
  15. You need of salt.
  16. It's of peber.
  17. Prepare of lidt sovsekulør.

Denne opskrift på forloren hare med bacon er nem og hurtig at lave, og retten passer det meste af tiden sig. Det er denne skønne opskrift på mormors farsbrød, der er fars pakket ind i bacon og med en lækker sovs. Forloren hare med god sovs er da virkelig lækker mormormad med masser af smag. Retten er klassisk og meget nem at lave.

Forloren hare af kylling instructions

  1. Rør kødet sejt med salt, og tilsæt peber..
  2. Riv løget fint, og kom det i farsen sammen med æg, 1 dl rasp, mælk og fetatern..
  3. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og form den til en hare/farsbrød. Drys haren med 1 spsk. rasp..
  4. Læg skiver af parmaskinke over haren, og skub den lidt ind under bunden..
  5. Varm ovnen op til 230 grader, og sæt imens haren på køl..
  6. Brun haren i ovnen i 10 min. Skru ned på 180 grader, hæld vand og fløde i fadet omkring haren, og bag den færdig i yderligere ca. 45 min..
  7. Hæld fløde-vandet fra haren i en gryde, tilsæt ribsgelé, og lad det koge op. Lad fadet med haren stå i ovnen på eftervarmen frem til servering..
  8. Opløs maizena i lidt koldt vand, kom det i sovsen, og lad det koge i et par minutter, til sovsen tykner. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere gelé. Giv sovsen et skud kulør, til den får den ønskede farve..
  9. Servér haren med brun sovs, ovnbagte kartofler, grøn salat og evt. lidt chips (som man får i Jylland, når der er mormormad på menuen)..

Forloren hare er egentlig et slags farsbrød. Det er en gammel klassisk ret, som smager rigtig lækkert! Her får du en nem og overskuelig opskrift. Den nøgne kylling blev derfor straks gjort klar til ovnen - og det kan du læse mere om i et senere indlæg. Og så var der jo pelsen tilbage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Forloren hare af kylling"

Post a Comment