How to Prepare Yummy Fyldt kyllingebryst

Fyldt kyllingebryst. Fyldt kyllingebryst er aldrig en dårlig ide. Og denne version med flødeost, spinat, soltørrede tomater og mozzarella er så lækker, nem og en favorit. Kyllingebrystet er også god som pålæg på et stykke rugbrød.

Fyldt kyllingebryst Lad dig inspirere og servér lækker mad med kyllingebryst. Fyldt kyllingebryst med pesto, cheddarost og friske urter er noget, som jeg virkelig godt kan lide. Så godt, at jeg nu vil dele opskriften med jer. You can cook Fyldt kyllingebryst using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Fyldt kyllingebryst

  1. Prepare 2 of kyllingebryster.
  2. You need 50 g of chorizo.
  3. It's 1 of kugle frisk mozzarella.
  4. You need 4 of cherrytomater.
  5. You need of Friske basilikumblade.

Kyllingebryst vaskes, promakivaem håndklæde, vi skærer på fileter, slår lidt af og krydder med krydderier. Sæt derefter på hvert stykke baconstykker, fordel de øverste skiver ost og pakk kødet i. Anret nu kyllingebrysterne med saucen på for ek-. sempel ris. Fyldt kyllingebryst er aldrig en dårlig ide. · En nem og lækker hverdagsret med kyllingebryst: Kylling i baconsvøb i flødesauce med ærter, rødløg og forårsløg.

Fyldt kyllingebryst step by step

  1. Skær riller i kyllingebrysterne..
  2. Halvere tomaterne og skær mozzarellaen og chorizo en i skiver..
  3. Placer kyllingebysterne i et ildfastfad og fordel nu tomat, mozzarella, chorizo og de friske basilikumblade i rillerne..
  4. Bag kyllingebrysterne ved 200 grader i ca. 20 min..

Efter at have leget med fyldt mørbrad fik jeg lyst til at lege med kyllingebryster. KYLLINGEBRYST: Læg brystfileterne på et skærebræt. Stik kniven ind i fileten på det tykkeste sted uden at skære igennem. Tag en finger ind i hullet og 'udvid' hullet som meget som muligt. Lækker fyldt kyllingebryst med pikantost og baconsvøb.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Fyldt kyllingebryst"

Post a Comment