Easiest Way to Prepare Appetizing Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken

Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken. Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Du ved, når der står i en opskrift, at man skal afskalle hasselnødder, så skal de ristes i ovn eller på pande for at skallerne kan gå. See great recipes for Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken too!

Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken Verdens lækreste citrontærte med marengs! - Himmelsk! Denne opskrift har jeg villet lave i flere år, men tanken om at skulle lave mørdej, citroncreme · Super lækker chokoladekage toppet med cremet Dumle-karamel, som smelter på tungen. Den bløde karamelsmag går igen i selve kagen, som er fyldt. You can cook Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Mørdej:.
  2. It's 1,5 of portion: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2999803-favorit-mordej-rimmers-kokken?via=search&search_term=favorit.
  3. You need of ...
  4. Prepare of Fyld:.
  5. You need 2 of citroner, øko/ubehandlede.
  6. You need 350 g of sukker.
  7. Prepare 4 of æg.
  8. You need 60 g of smeltet smør.
  9. It's 3 spsk of mel.
  10. It's 1/2 of tsk salt.
  11. It's 1/2 of æg til pensling.

Citrontærte med marengs er den perfekte dessert hvor både sødme og syre går op i en højere enhed. Her får du en citrontærte opskrift, som du vil elske. Brænd med en gasbrænder eller i ovnen på grillfunktion, og voila: du har den lækreste citrontærte. Citrontærte - Tarte au citron med marengs.

Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken instructions

  1. Start dagen før med at lave mørdejen 1,5 x portionen af min favorit mørdej, klap den lidt flad, pak i husholdningsfilm og læg på køl.
  2. Citron-sukkermarinade: - Skyl de to citroner - Riv citronerne fint - Skær citronskallen af med en skarp kniv, så der ikke er ret meget af den hvide del tilbage - Skær citronerne i tynde skiver, husk at fjerne kernerne - Bland citronskiver og sukker sammen i en skål. Læg husholdningsfilm på og sæt til side - Rør i citron-sukkermarinaden et par gange undervejs, så sukkeret har nemmere ved at opløse sig i citronsaften.
  3. Dagen efter: - Sæt ovnen på 200 grader - Pisk æg, smeltet smør, mel og salt i citron-sukkermarinaden - Rul mørdejen ud (i to omgange, for der skal både bund og top til) - Beklæd en tærteform med dej - Fordel fyldet ovenpå - Rul mere mørdej ud og luk tærten med den - Stik et par huller i dejen, så der kan slippe damp ud - Pensl med sammenpisket æg - Forbag i 10-15 min ved 200 grader - Sæt ovnen på 180 og bag nu tærten færdig, ca 20 min, men hold øje med farven på mørdejen.
  4. Tærten afkøles HELT inden den serveres evt med en vanilleis eller flødeskum.

En god citrontærte med marengs skal være sød og syrlig på én gang. Den franske citrontærte - også kaldet tarte au citron - er en sand vinder på kagebordet, og vi har opskriften til dig. Servér den skønne franske citrontærte til desserten eller til eftermiddagskaffen. Prøv vores opskrift på denne citrontærte med sprød og brændt marengs. Både tærtebunden og marengsen er tilsmagt med OSCAR Premium Citron pasta, som går særligt godt i det søde køkken og er nem at anvende.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Appetizing Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken"

Post a Comment