Recipe: Appetizing Indbagt laks

Indbagt laks. Skøn og lækker opskrift på Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND) - Prøv den her! Find flere gode opskrifter på Fisk her på Maduniverset. Saftige laksefileter og en skøn flødeostecreme med krydderurter gemmer sig i disse lækre indbagte laksepakker med butterdej, og det smager intet mindre end fremragende.

Indbagt laks Denne gang en lækker indbagt laks med urter og flødeost serveret med pasta, bagte peberfrugter og hollandaisesauce. Græske Opskrifter Italienske Opskrifter Fiskeretter Quiche. Indbagt laks, der laves med frisk spinat. You can have Indbagt laks using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Indbagt laks

  1. It's of Ca. 600 g laksefilet.
  2. You need 6 of klumper frossen spinat (optøet).
  3. Prepare 2-3 of revne gulerødder.
  4. You need 1 of porre i tynde strimler.
  5. It's 1/2 of dl hakket persille, evt. fra frost.
  6. Prepare 200 g of neutral flødeost.
  7. Prepare 1 knivspids of revet muskat.
  8. You need of Salt og peber.
  9. You need 4 of plader butterdej.
  10. You need 1 of sammenpisket æg til smøring.
  11. It's of Evt. sesamfrø el.lign. til pynt.

Opskrift på indbagt laks, der pakkes ind i filodej. Lækker indbagt laks i butterdejsplader med spinat og dressing af revet courgette, yoghurt, hvidløg og citronsaft. Indbagt laks i filodej med salsa verde og sprød spinatsalat med quinoa. Den gode smagskombination er perfekt til både hverdag og gæstemiddag. © Betina Hastoft Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare.

Indbagt laks step by step

  1. Laksefileten deles i 8 cirka lige store stykker. Butterdejenspladerne deles, så der er 8 stykker, der hver efterfølgende rulles ud..
  2. Grøntsagerne gøres møre i noget fedtstof på en pande, og flødeost samt persille og krydderier tilsættes. Smag det til med salt og peber..
  3. Læg en klat grøntsagsmiks på den ene halvdel af hvert stykke butterdej. Læg et stykke laks ovenpå - og derefter atter en klat fyld/grøntsagsmiks. Pensl kanten hele vejen rundt med æg, og fold pakken sammen. Husk at lukke dejen med tryk af gaffel på de tre "åbne" sider..
  4. Læg alle pakkerne på en ovnplade med bagepapir. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pensl alle pakker godt med æg, drys evt. sesam på hver pakke - og bag dem alle i omkring 25 min., til de er flot brune på overfladen. Servér med det samme - smager super godt med en blandet salat..

I stedet for skiveskåret laks kan du tilberede en hel lakseside med en smagfuld marinade. Indbagt laks i LEsauce, løg, porre, forårsløg, peberfrugt, tomat gulerødder og cashewnødder. Med spicy spinat eller dild indbagt i sprød butterdej. - MSC mærket - Frostmærke. Laks, indbagt asparges, avocado, agurk og wasabi/lime creme. Indbagt crispy tigerreje, agurk og laks.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Indbagt laks"

Post a Comment