How to Prepare Perfect Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing

Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing. Server det lækre og møre kød i hjemmebagte burgerboller og sammen med en skøn coleslaw. Tag stegen op af saltlagen og dup den tør med lidt køkkenrulle. Fordel rubben godt på hele stegen og masser den godt ind i kødet.

Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing Pulled pork er med rekordfart blevet en populær måde at servere nakkesteg på. Den lange tilberedningstid ved lav varme giver en usædvanlig saftig, trevlet og lækker. Bøfferne steges og vendes på panden til de er brune, og krydres samtidig med salt og peber. You can have Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing using 25 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing

  1. You need 1 of gås 6kg.
  2. It's 1 of and 3,5 kg.
  3. You need of Salt og peber.
  4. Prepare of Coleslaw :.
  5. Prepare 1 of spidskål.
  6. It's 6 of gulerødder.
  7. You need 300 g of god mayonnaise.
  8. You need 200 g of græsk yoghurt.
  9. Prepare 3 spsk of Dijonsennep.
  10. Prepare of Salt og peber.
  11. It's of Burgerdressing:.
  12. Prepare 3 of dl mayonnaise.
  13. Prepare 2 of dl cremefraiche.
  14. Prepare 2 spsk of engelsk sovs.
  15. Prepare 1 spsk of harissa.
  16. It's 4 of syltede drueagurker i tern.
  17. You need 3 fed of knus hvidløg.
  18. It's of Salt og peber.
  19. It's of Evt hakket rød peber.
  20. It's of Tilbehør yderligere:.
  21. You need of Drueagurker skåret i skiver på langs.
  22. Prepare of Korianderblade.
  23. It's of Ruculablade.
  24. You need of Sprødt skind fra fuglene.
  25. You need 30 of briocheburgerbolle, hjemmebagte. (se tidligere opskrift) Se lige denne lækre opskrift https://cookpad.com/dk/opskrifter/4658529-briocheboller-og-briochebrod?invite_token=zm4sjzKGYpwT7Lk72gGhVinU.

Miracle Whip på den øverste del. Hjemmebagte burgerboller, der er bagt med hvedemel og lidt fuldkorns speltmel. Hjemmelavet burgerdressing er et hit til grillmaden og det her er den bedste dressing til burger! Lækker dressing, burgerboller med pizzatopping og en bøf med ost… ja… Pulled chicken burger med sund coleslaw er en lækker opskrift som kan spises både varm og kold.

Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing step by step

  1. Parter fuglene og krydre dem med salt og peber på begge siden. Ryg og vinger brunes i ovnen og koges derefter til fond. Læg hver fugl i en stor stegepose og klip et lille hul i hver pose så dampen kan slippe ud. Mens fuglene steger laves både coleslaw og burgerdressing og stilles på køl til de skal bruges..
  2. Læg poserne i 2 bradepander og steg dem i ovnen ved 110 grader varmluft i 7 1/2 time eller til de er helt møre så de kan pulles. Tag hver fugl ud af posen og pil skindet af til sprødstegning senere. Skyen og fedtet hældes i en skål og fedtet skummes fra. Smag skyen til med lidt cognac..
  3. Fjern ben og urenheder fra fuglekødet og pull det med en gaffel eller fingrene. Brysterne ventede jeg med til næste dag hvor jeg skulle varme kødet op i skyen. jeg opbevarede alt kødet, ialt 2000g overhældt med skyen i en box i køleskabet til næste dag hvor gæsterne skulle komme til frokost..
  4. Skindet lægges på en bradepande, drysses med flagesalt og steges sprødt ved 250 g varmluft. Hold øje med det ikke bliver for mørkt. Lad det køle af på køkkenrulle. Når retten skal serveres varmes kødet op i skyen i bradepanden ved 60 grader. Bollerne skæres igennem og smøres med burgerdressingen, ovenpå lidt rucula og derefter kødet..
  5. Så lægges agurkeskiverne på derefter coleslaw og skind og til sidst toppen af bollen. Nogle ville helst have skindet ved siden af så det holdt sig helt sprødt..

Nemme syltede rødløg og hjemmelavet burgerdressing. Så nemt og lækkert tilbehør til de bedste hjemmelavede burgere. Burger med mild gorgonzola, syltet løk og vår egen burgerdressing. Burger med amerikansk cheddar, tomat, jalapeñomajones og barbequesaus med Hjemmelaget mole, nachos, cheddar, syltet jalapenos og koriander. Skjær av svoren, gni ribben inn i tacokrydderet, legg i en ildfast form.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Pulled gås og and i burgerboller med coleslaw og koriander og burgerdressing"

Post a Comment