Recipe: Appetizing Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt

Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt. Tvätta sellerin och skär den och broccolin i mindre bitar. Blanda sellerin och broccoli med olivoljan och några kvistar rosmarin. Sjud i några minuter och smaka av med salt och peppar.

Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt Här har vi samlat ett antal recept där selleri ingår som en av ingredienserna. Servera en god röra till köttet och helt plötsligt får du en extra smakrik rätt. Här finner du olika röror med rosmarin som passar lika bra till grillköttet som till söndagssteken. You can cook Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt

  1. Prepare 1/2 of knoldselleri evt. 1 hel lille knoldselleri.
  2. You need 2 of kviste frisk rosmarin eller 2 spsk. rosmarinnåle (ca. det halve hvis de er tørrede).
  3. Prepare 500 g of faste kartofler.
  4. It's 3-4 of spsk. gåsefedt (andefedt eller olivenolie).
  5. You need of salt og friskkværnet peber.

Råvaror och recept i en färdig matkasse. Rösti med morötter passar förträffligt tillsammans med grillad kyckling. Stek potatis, morötter och lök tills de får en gyllene färg. Hetta upp en stekpanna med matfettet.

Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt instructions

  1. Skyl rosmarin fri af jord. Hak det fint. Skræl selleri og kartofler. Riv grøntsagerne groft. Bland dem sammen med den hakkede rosmarin..
  2. Varm fedt eller olie på en slip-let pande. Kom grøntsagerne på panden og krydr godt med salt og peber. Rør rundt i blandingen med en dejskraber. Tryk grøntsagerne sammen til en pandekage og steg ved middel varme..
  3. Sørg for at rösti'en ikke sidder fast i bunden af panden. Sving panden let rundt. Tilsæt evt lidt mere fedtstof om nødvendigt. Steg ca. 10 min. til rösti'en er gylden. Vend den om på et stort grydelåg. Steg rösti'en videre på den anden side 5-7 min. til den er gylden og gennembagt..
  4. På denne januardag, hvor jeg lavede selleri-röstien, nød vi den med lynstegte flowersprouts, brød og en appelsinsalat..

Lägg i rotsaksrivet och bred ut det till ett jämntjockt lager i pannan. Rösti med ägg - en klassisk, Schweizisk maträtt med extra skjuts! Rösti är en potatiskaka som ofta serveras som tillbehör till exempelvis kött, men som också är utmärkt att äta enskilt. Ett knep är att blanda i ägg i smeten för ett mastigare resultat. Stegt selleri med løgsovs, spejlæg og tyttebær.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Selleri-rösti med rosmarin stegt i gåsefedt"

Post a Comment