Recipe: Yummy Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder

Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder. Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø. Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Lækre grove boller, som kan servers til morgenmad, eftermiddagsmad eller bruges i madpakken med. Mambenos eftermiddagsboller er hurtige at lave og smager fantastisk med smør og syltetøj.

Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder Rør gæren sammen med salt sukker og vand og tilsæt derefter olien. nu røres resten af ingredienserne gradvist i og dejen, der skal være klistret røres godt igennem. Jeg har dog skiftet durummel ud med grahamsmel og solsikkekerner ud med hørfrø (kun fordi jeg ikke havde det i skabet) og så vælger. Efterfølgende bearbejdes de på bæredygtig vis, og puttes i poser af Emballagen kan derfor smides væk med grøn samvittighed. You can have Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder

  1. Prepare 4 of dl yoghurt med rabarber eller naturel.
  2. You need 10 g of gær.
  3. Prepare 2 of æg.
  4. You need 3 of dl mælk.
  5. Prepare 500-600 g of manitobahvedemel.
  6. Prepare 50 g of ristede solsikkekerner.
  7. You need 50 g of ristede pecannøddekerner.
  8. It's 100 g of smør, noget i tern og frosset.
  9. It's 1 spsk of flagesalt.
  10. Prepare 2 spsk of rørsukker eller honning.
  11. Prepare 2 of tsk flagesalt.
  12. Prepare of Evt mere mælk.

Solsikkekernen smager enormt godt, og er fyldt med næring! Hak hvidløg og løg fint og sautér på en pande, og sæt derefter til side. Bønner, krydderier, løg, hvidløg og urter blendes sammen til en ensartet masse med en stavblender. Rør derefter solsikkekerner og havregryn i.

Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder step by step

  1. Rist solsikkekernerne på en pande, tilføj lidt rørsukker og lidt smør.Tag panden af blusset når kernerne er gyldne.
  2. Bland mel, æg, yoghurt, sukker, gær og salt og de ristede solsikkekerner i dejen og kør den i en røremaskinen i 10 minutter. Hak pecannødderne groft..
  3. Rist dem på panden og tilsæt dem til dejen mens den kører i maskinen. Efter 10 minutters æltning stilles dejen til hævning lunt i 2 timer..
  4. Når dejen er godt hævet tages den forsigtigt ud af skålen og lægges på et meldrysser køkkenbord. De frosne smørtern tages ud af fryseren og dejen skæres ud til boller som fores med lidt tern af frossent smør..
  5. Bollerne sættes på 2 bageplader og stilles til hævning i ovnen ved 30 grader. Når de er hævet godt op, tages de ud af ovnen som tændes på varmluft og undervarme, 220 grader. Bollerne bages på 2 plader i ovnen med undervarme og varmluft. Efter 12 minutter er de gyldne og færdige, hvis ikke må de bages lidt længere..
  6. Skær bollerne igennem og server dem til en kop te eller kaffe med smør, ost eller syltetøj..

Bløde gulerodsbrud med obligatoriske solsikkekerner, æg og smør smager fantastisk til virkelig mange lejligheder. De er perfekte skåret over med både smør, ost, marmelade og hjemmelavet nutella, men de kan også bruges som gnaveboller eller sandwichboller. Her er opskriften på den lækreste broccolisalat med bacon. Super god som tilbehør til godt kød, pølser, eller bare som den gode salat helt alene. Den smager super godt, og så er den enormt flot og dekorativ på bordet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Yoghurtboller med solsikkekerner og pecannødder"

Post a Comment