How to Prepare Tasty Ovnstegt nakkesteg med sauce

Ovnstegt nakkesteg med sauce. Mør nakkesteg med ris og gulerødder. Hvis du synes tomat-flødesaucen er for tynd, så kan du sagtens jævne den. Tilsæt evt. lidt kartoffelmospulver til saucen Lækker mør og meget smagfuld nakkesteg.

Ovnstegt nakkesteg med sauce Nakkesteg stegt som vildt med bacon og flødesauce. LCHF Livin': Ovnstegt nakkefilet med hvidløg og rosmarin. Okseculotte med kartoffel ring og rørhatte sauce. You can cook Ovnstegt nakkesteg med sauce using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Ovnstegt nakkesteg med sauce

  1. You need 1 of nakkesteg (omkring 1,5-3 kg).
  2. You need of Ca. 1/2 l vand el. bouillon.
  3. You need of Salt, peber, evt. timian og/eller oregano.
  4. Prepare of Evt. pesto (ca. 1-2 dl efter smag).
  5. You need of Div. grønt i små stykker:.
  6. You need 1 of løg.
  7. Prepare of Det grønne af en porre.
  8. Prepare 2-3 fed of hvidløg.
  9. It's of Tomat (1-2 stk.).
  10. You need 1 of gulerod.
  11. Prepare of Evt. pastinak/persillerod.
  12. It's 1 håndfuld of persille el. blot stilke fra persille.

Foto: Line Thit Klein Ovnstegt kylling med skysauce og rabarber. De syltede rabarber passer smukt til den milde kylling og den salte sauce. Følg med i feminas madunivers med skønne, nemme og sunde retter til alle dine hverdage. Opskriften er udviklet af feminas madskribent Emma Martiny.

Ovnstegt nakkesteg med sauce step by step

  1. Stegen skæres fri for det værste fedt, placeres i et ovnfast fad/en bradepande og smøres ind i pesto, salt og peber og drysses med yderligere krydderier efter smag. Væsken hældes ved, og de hakkede grøntsager fordeles i fadet og over stegen (som på billedet)..
  2. Stegen sættes i ovnen i ca. 2 timer ved 180 graders varmluft. Efter 1 1/2 time hældes væsken fra, og der laves sauce til stegen af skyen ved at tilføje mere væske (fløde, bouillon mv.) og evt. whisky, cognac, rødvin, eller hvad man nu har lyst til at få den til at smage af, i en gryde og jævne det hele til rette konsistens til sidst. Imens hviler stegen, hvis den er lille - ellers fortsættes stegetiden i ovnen til de 2 timer og hviler ca. 20 min. derefter..
  3. Stegen skæres ud i ca. 1 cm-tykke skiver (bær være skøn mør, men ikke stegt så meget som til "pulled pork") og serveres med tilbehør og den lækre sauce..

Helstegt kylling i ovn med lækker sauce. Sauce: Skær vingespidserne, overskydende fedt ved halsen af - og evt. også ønskebenet, hvis du kan komme til det med en skarp kniv. Tina Nordström Italiensk ovnstegt kylling med citron. Skær savoykålen i strimler, pluk buketter fra blomkålen og. But you don't need to wait to go to a pricey steakhouse to enjoy this luxury—you can make the garlic butter at home with this simple recipe, which includes Worcestershire sauce, a typical steakhouse ingredient. · Med denne opskrift på svinekæber i stegeso bliver kødet endnu mere mørt og saftigt end almindelig pulled pork.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Tasty Ovnstegt nakkesteg med sauce"

Post a Comment