Recipe: Appetizing Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner

Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner. En vacker och krämig pannacotta att bjuda på till julfest eller nyårsmiddag. Pannacottan är smaksatt med clementin och toppas med mörk choklad. Det finns inget som doftar lika mycket jul som en clementin.

Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner Snitta vaniljstången på längden. Äppelkompott: Skala, kärna ur och tärna äpplena i cm-stora bitar. Lägg hälften i en kastrull med strösocker, vatten och kanelstång. Clementinen är en saftig citrusfrukt med söt och frisk smak. You can cook Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner

  1. You need of Pannacotta.
  2. Prepare of clementiner.
  3. Prepare of blade husblas.
  4. You need of dl piskefløde.
  5. It's of sukker.
  6. Prepare of tsk vaniljepulver.
  7. You need of Cointreau.
  8. You need of Solsikkekrokant.
  9. It's of smør.
  10. You need of sukker.
  11. It's of dl solsikkekerner.
  12. Prepare of Marinerede clementiner.
  13. You need of clementiner.
  14. Prepare of Cointreau.
  15. Prepare of Frisk mynte.

Den är nästan kärnfri och har ett tjockare skal. Garnera med fileade clementinklyftor, hackad mörk choklad, granatäpplekärnor och eventuellt ätbart guldpulver. Kremete panna cotta med god smak av ekte vaniljestang pyntes her med et friskt og smakfullt klementindekke. Men på vinteren er det spesielt lett å få tak i klementiner i butikkene, og av disse kan du lage deilige desserter, slik som denne.

Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner step by step

  1. Pannacotta: Riv den yderste skal af clementinerne og pres saften ud..
  2. Læg husblasen i blød i koldt vand.
  3. Bland sukker og fløde i en lille gryde og bring det i kog. Opløs den udblødte husblas i den varme flødeblanding og bland vaniljepulver, clementinsaft, skal og Cointreau i. Fordel i portionsglas eller skåle og stil pannacottaen i køleskabet i mindst 2 timer, til den stivner..
  4. Solsikkekrokant: Smelt smør og sukker på en pande og lad det blive gyldenbrunt tilsæt solsikkekerner og lad dem koge et par minutter..
  5. Hæld krokanten ud på et stykke bagepapir og lad den køle af. Bræk den i mindre stykker, når den er kold.
  6. Marinerede clementiner: Skær hindefri både af clementinerne og del dem i mindre stykker. Hæld lidt Cointreau over og bland med finthakket mynte.
  7. Fordel de marinerede clementiner og solsikkekrokanten ovenpå pannacottaen og pynt evt. med et par små mynteblade. Server..

Panna cotta betyder kogt fløde, og det er en meget nem, lækker og enkel dessert, som er Tilsæt husblas: Læg husblassen i blød i rigeligt med koldt vand. Kram vandet ud af dem, når de er blevet bløde, og rør dem ned i. Det är skillnaden på satsumas, clementiner & mandariner. Har du svårt att skilja de små citrusfrukterna åt är det här guiden för dig. Tags Referanseverdien for vitaminer og mineraler er satt i Matinformasjonsforskriften.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Clementinpannacotta med solsikkekrokant og marinerede clementiner"

Post a Comment