Recipe: Perfect Thairuller og samosa med kylling og rejer

Thairuller og samosa med kylling og rejer. Tag et smut til asien med denne lækre opskrift på stegte nudler med kylling, tigerrejer og alle de andre skønne smagsgivere fra det asiatiske køkken. Tærte med kylling, chorizopølse og søde kartofler Nem og stærk suppe fyldt med kylling og rejer.

Thairuller og samosa med kylling og rejer Nem thai inspireret pastaret med rejer, bok choy, sesam, frisk mynte og sød soya. Tærte med kylling, chorizopølse og søde kartofler Det er en kæmpe hjælp for os, hver eneste gang I. You can have Thairuller og samosa med kylling og rejer using 26 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Thairuller og samosa med kylling og rejer

  1. You need 1 of kyllingelår.
  2. It's of Rosmarin.
  3. Prepare 3 fed of hvidløg.
  4. You need 1 of skalotteløg.
  5. Prepare of Smø.
  6. You need of Salt og peber.
  7. It's of Til fyldet:.
  8. It's of Hoisinsovs.
  9. You need 1 spsk of fishsauce.
  10. It's 1 of tsk friskhakket ingefær.
  11. Prepare 10 of store pillede rejer.
  12. Prepare 2 spsk of finthakket knoldfennikel.
  13. It's 2 spsk of finthakket blegselleri.
  14. It's 1/4 hakket of rød peber.
  15. It's 1/2 hakket of rød chili.
  16. Prepare 2 of blade spidskål.
  17. It's Hakket of mynte.
  18. Prepare of Lidt citrontimian.
  19. It's of Filodej, wontonplader.
  20. It's 1 of sammenpisket æg.
  21. You need 1 of l vindruekerneolie olie til friturestegning.
  22. You need of Tilbehør:.
  23. You need of Basilikum.
  24. Prepare of Soyasovs.
  25. You need of Sød chilisovs.
  26. Prepare of Stegt kyllingeskind.

Jul i Sønderjylland er nok lig med æbleskiver i lange baner. Men laver I dem med eller uden svesker? Det er jo kun den ene slags man. Bland forsigtigt rejer og muslinger i og smag til med krydderier og citronsaft.

Thairuller og samosa med kylling og rejer instructions

  1. Start med at stege kyllingelåret i ovnen som vist på billedet. 220 grader 50 minutter. Parter det stegte lår og skær kødet i mindre stykker og steg skindet sprødt på en pande. Læg alle ingredienserne frem på køkkenbordet..
  2. Hak alle grøntsagerne og steg dem i lidt olie i en wok, tilsæt kød og fishsauce samt hoisinsauce..
  3. Tilsæt til sidst rejerne Og smag til hvis de mangler salt og sæt til afkøling. Tag wontonpladerne ud og pensl dem med sammenpisket æg..
  4. Læg to tsk fyld på hver plade og fold sammen til samosa, 6 stk. De øvrige plader fyldes på samme måde men nu som små ruller..
  5. Der må ikke være luft i rullerne og de skal klistres godt sammen med ægget. Fortsæt til der ikke er mere fyld, jeg fik 9 små ruller og 6 samosa. Varm nu olien op til 180 grader og steg rullerne i olien til de er gyldne og sprøde..
  6. De skal steges af 2 omgange. Lægges til afdrypning på køkkenrulle og server dem straks med tilbehøret. Samosaerne frøs jeg ned til en anden gang..

Til sidst kommes de optøede ærter i. Her er den lavet med kylling og rejer, som jeg synes smager super godt! Her har jeg lavet paellaen med både kylling og rejer, men man kan også holde sig til en skaldyrspaella f.eks. Jeg tror faktisk ikke der er de helt store regler når det kommer til paella. Thanksgiving og jul er ensomme tider for kakerlakker der ikke har nogen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Thairuller og samosa med kylling og rejer"

Post a Comment