Recipe: Yummy Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg

Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg. Stegt flæsk IPA [stɛkt flɛsk] is a dish from Denmark consisting of fried pork belly and generally served with potatoes and a white sauce with chopped parsley (persillesovs). The dish is sometimes translated as 'pork strips' or 'crisp fried pork slices'. Stegt Flæskesteg af svinekam med sprøde svær, kartofler,rødkål og flæskestegssovs Opskrift - kogebog med nemme madopskrifter - Økologisk kogebog med økologiske retter.

Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg Husk at like, dele, abonnere og slå notifikationerne til! Flæskesteg med sprød svær…Det er altid det der går galt! Jeg bruger en opskrift på flæskesteg jeg har fået af min mor - og ja, den indeholder faktisk en del råd som efter sigende skulle være det der gør sværen perfekt sprød. You can cook Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg

  1. Prepare 2 of svineskanke.
  2. You need of Salt og peber.
  3. Prepare of Lidt svesker fra Agen.
  4. Prepare of Lidt vand.
  5. Prepare of Æggeblommekartofler.
  6. You need 1/2 of dl rørsukker til glassering.
  7. You need of Lidt ribs eller blommesaft.
  8. Prepare 1 spsk of hvedemel.
  9. You need of Lidt piskefløde.
  10. It's of Salt og peber.
  11. You need of Lidt balsamicoeddike.
  12. You need of Tilbehør:.
  13. It's of Syltede agurker.

Flæskestegen her bliver stegt i ovnen, men du kan også grille en flæskesteg. Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. · Nem opskrift på hjemmelavede, sprøde falafler. De er så gode i et pitabrød, wrap eller som tilbehør i stedet for kød. Krebinetter med stegt spidskål, gulerødder, ærter og parmesancreme.

Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg instructions

  1. Rids sværen på skankene og gnid dem med salt og peber. Sæt dem i ovnen ved 150 grader i et ovnfast fad og hæld lidt vand ved. Lad dem stege til de er helt møre, i den sidste halve times stegning tilsættes sveskerne, og der hældes yderlige vand ved for at få sky til sovsen..
  2. Nu er de færdige, men sværen er ikke helt sprød. Hæld skyen fra og skum fedtet fra. Det tog 6 timer..
  3. Fjerne nu benene og skær kødet ud i passende stykker, læg dem i fadet igen og sæt i ovnen under grill..
  4. Nu skulle sværen gerne være sprød..
  5. Lav en opbagning med mel og lidt af det afskummede fedt og tilsæt langsomt skyen til rouen, så du undgår klumper, smag til med ribssaft, piskefløde, balsamicoeddike og salt og peber..
  6. Mens skankene steger koger du kartoflerne og piller dem. Derefter glasserer du dem i rørsukker og lidt af det afskummede fedt..
  7. Server kødet med tilbehøret på en varm tallerken..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Langtidsstegt flæskesteg er populær i mange danske hjem. Denne opskrift giver dig den saftigste, møre flæskesteg med sprød svær. Du får desuden en guide til at få sprød svær - hver gang. → Læs opskriften her. Stegt flæsk is a quintessential Danish dish which consists of fried, grilled, or oven-roasted pork belly. Thick and crispy pork belly slices are traditionally served alongside boiled potatoes and a flavorful parsley sauce.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Hindsholmgris, skanke stegt som flæskesteg"

Post a Comment