Easiest Way to Prepare Yummy Kyllingebryst med pesto og bacon

Kyllingebryst med pesto og bacon. Kyllingebryst og bacon og lidt grønt. Jeg iler med at bringe dig opskriften. Nemme, lækre grove pizzaer med kylling, bacon, løg og peberfrugt.

Kyllingebryst med pesto og bacon Denne opskrift indeholder også mange grøntsager. Man kan f.eks have lavet tilberedt en hel kylling dagen før eller blot nogle kyllingebryst, som man har i overskud. Rens paprika og skjær i strimler. You can have Kyllingebryst med pesto og bacon using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kyllingebryst med pesto og bacon

  1. Prepare 2 of store kyllingebryster (ca. 450 g).
  2. It's 4 of spsk. pesto (som kan varieres i type efter smag).
  3. You need 8 of skiver bacon.
  4. You need of Evt. lidt fedtstof til stegning.

Fordel kyllingskiver i paien, og hell over resten av eggeblandingen. Klipp til baconskiver, og legg over i et pent mønster. Kjenn med en pinne om paien er gjennomstekt. Pai er alltid godt, spesielt dagen etter den er laget, i matpakka eller til.

Kyllingebryst med pesto og bacon step by step

  1. Hvis man laver retten i alm. ovn, bør den tændes som det første, på 180 grader varmluft. Så skæres hvert kyllingebryst igennem på den lange led, til 2 ca. lige store stykker. Der skæres en rille i hvert stykke, og den fyldes godt med pesto, hvorefter der vikles bacon om det hele..
  2. Stykkerne sættes derefter i ovnen i et smurt, ovnfast fad (eller som på billedet i en ActiFry med lidt fedtstof i bunden) og skal have ca. 15 min., før de er færdige. Imens laves tilbehøret: fx koges pasta, der skæres salat, og en sauce mikses sammen, evt. med tomatpuré, og hvor man tilsætter væden fra kyllingerullerne til sidst. Man skærer til sidst en kyllingerulle igennem for at sikre, at den er, som den skal være. Lækkert!.

Opskrift: Snit kyllingebrysterne to gange på tværs og kom æblebåde i de to lommer. Pak hvert bryst ind i bacon. Här serveras tagliatelle med salt bacon och fina champinjoner i en gräddig sås som smaksätts med pesto av basilika. Fyldt kyllingebryst er aldrig en dårlig ide. Og denne version med flødeost, spinat, soltørrede tomater og mozzarella er så lækker, nem og en favorit.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Kyllingebryst med pesto og bacon"

Post a Comment