How to Make Yummy Rabarber trifli

Rabarber trifli. En trifli er en afart af lagkage, blot med meget mere fyld. Trifli er specielt godt med de lidt mere syrlige frugter. Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

Rabarber trifli Trifli er en lækker dessert, som du kan lave med makroner, creme og flødeskum. Få den vidunderlige opskrift her ツ. Ordet trifli kommer af engelske trifle (bagatel). You can cook Rabarber trifli using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Rabarber trifli

  1. Prepare 900 g of rabarber (der er for meget men det kan holde sig og er godt på skyr eller hvad man nu spiser til morgenmad).
  2. It's 300 g of sukker (sukker mængden kan justeres alt efter hvor sød man ønsker sin dessert- Jeg tilberedte til den søde side).
  3. Prepare 1,5 of dl vand.
  4. It's 1 of stang vanilje Jeg brugte en ‘fed’ - Tahiti.
  5. Prepare 6 of rug makroner opskrift ligger på min profil du kan erstatte med alm makroner.
  6. Prepare of Biscotti med pistacie ca 8 (opskrift ligger på min profil) kan erstattes med flere makroner.
  7. It's 5 of dl fløde 50 kan erstattes med alm fløde.
  8. Prepare 2 spsk of flormelis.
  9. It's of Korn af 1 stang vanilje.
  10. Prepare of Ca 2-3 spsk pollen kan udelades.

Denne rabarbertrifli er ganske enkelt at lave - og smager super lækkert. Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. En skøn forening af det søde og syrlige. I morgen stikker jeg til København igen.

Rabarber trifli instructions

  1. Vask rabarber - læg ca 3 midterstykker til side. Skær resten i små stykker kog igennem med vand, flækket vanilje stang og sukker - ca 8-10 min. Skær så de 3 pæne stykker i små stykker og vend I den varme kompot - kog lige op. Afkøl.Du får en kompot der ikke er lidt fast og så med et pænt udseende..
  2. Når desserten skal laves knuses biscotti og makroner. Fløde piskes med flormelis og vanilje - pisk i hånden og lidt mindre end du lige umiddelbart syntes - det skal være creme konsistens og det bliver lidt tykkere - hvis du bruger alm fløde så kan du piske lidt mere!.
  3. Jeg vælger at lave portionsanretninger - så I passende glas/skåle lægges 1 par skefulde kompot lidt makron/biscotti så lidt creme - gentag - på toppen pyntet med pollen som smager perfekt til rabarberne! Der er for meget kompot men det kan gennem er godt på surmælksprodukter eller til vanilje is..

Med stor sandsynlighed - og stort juhuu - med tasken fuld af rabarber og andre øko-godter. Trifli er en af mine favoritdesserter, og denne rabarbertrifli med knuste makroner og fløjlsblød vanillecreme toppet med flødeskum var som solskin på. Rabarber trifli er en klassisk dessert, der laves af rabarberkompot, knuste makroner og en råcreme. Rabarber trifli. 'Rabarber trifli' uden tilsat sukker. Jeg har netop taget den sidste skefuld af den her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Rabarber trifli"

Post a Comment