Easiest Way to Cook Perfect Green Curry med kylling - Rimmers Køkken
Green Curry med kylling - Rimmers Køkken.
You can have Green Curry med kylling - Rimmers Køkken using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Green Curry med kylling - Rimmers Køkken
- You need 150-200 g of kyllingefilet pr person.
- It's of Salt og peber.
- Prepare of Olie.
- You need 1 spsk of grøn karrypasta pr 2 personer.
- You need 1 stykke of ingefær, revet.
- You need 2-4 fed of hvidløg.
- Prepare of Salt og peber.
- Prepare 1 of ds kokosmælk pr 2 personer.
- It's 10 of blade kaffir lime blade (jeg kan bedst lide de frosne. De kan købes hos de etniske grønthandlere eller thai-købmændene).
- It's 1 of lime, skal og saft.
- Prepare of Grøntsager, som DU kan lide. Her er det med grønne asparges, forårsløg, gulerødder og edemabønner.
- You need of Nudler, fx Blue Dragon fuldkornsnudler.
Green Curry med kylling - Rimmers Køkken instructions
- Varm lidt olie op i en sautérpande, bland karrypasta, hvidløg og ingefær og steg af under middelvarme. Stil til side. Jeg foretrækker Mae Ploy.
- Skær kyllingefileterne i mundrette tern og steg af med salt og peber.
- Bland kylling og karrypasta/løg/ingefær sammen og lad det stå og simre lidt. - Jeg har lært af et par indvandrerdamer, at det er nemt at skrælle en ingefær med en teske.
- Tilsæt kokosmælk, lime-blade, skal og saft af limefrugten. Lad det hele stå og simre lidt.
- Forbered grøntsagerne. Skær dem i stykker, så de passer til hinanden ift kogningen og til din personlige smag.
- Sæt vand over til nudler. Put salt i.
- Kog nudlerne som anvist på pakningen (før eller siden skal jeg altså have lært at lave dem selv). Når nudlerne lægges i det kogende vand, tilsæt samtidig grøntsagerne i curry'en. Så burde kogningen passe for både nudler og curry.
- Server mens retten er rygende varm.
0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Green Curry med kylling - Rimmers Køkken"
Post a Comment