Recipe: Appetizing Tun fiskelagkage
Tun fiskelagkage. Fiskelagkage - lavet af brød og fisk - se opskriften her. Alt godt fra havet er inkludret i denne fiskelagkage. Den er lavet med bl.a. brød, tun, creme fraiche, kaviar, dild, asparges, rejer, laks.
Den er lavet med bl.a. brød, tun, creme fraiche, kaviar, dild, asparges, rejer, laks. Fiskelagkage - lavet af brød og fisk - se opskriften her. Alt godt fra havet er inkludret i denne fiskelagkage. You can cook Tun fiskelagkage using 30 ingredients and 26 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Tun fiskelagkage
- Prepare of Tunsalat.
- It's 2 of ds Tun med olie.
- You need 2 of ds Tun med vand.
- You need 2 of Hårdkogte finthakket æg.
- It's 2 spsk of Finthakket rødløg.
- It's 2 spsk of Finthakket dild (Kan undlades).
- It's 50 of gr Finthakket rød peber.
- It's 50 of gr Majs (Kan undlades).
- Prepare 6 spsk of Citronsaft.
- Prepare 150 of gr Mayonaise.
- Prepare 150 of gr Cremefraiche 18 %.
- It's 1 of dl Fløde (pisk til skum, vendes i til sidst.
- Prepare of Smagsgiver.
- It's of Salt - peber - paprika.
- Prepare of Æggesalat.
- It's 8 of Hårdkogte æg (Hakkes fint).
- It's 1/2 of dl Finthakket æble (måske mere).
- It's 2 spsk of Finthakket drueagurk.
- Prepare 1 spsk of Finthakket løg (10 gr).
- You need 70 of gr Cremefraiche.
- You need 70 of gr Mayonnaise.
- Prepare 1 of tsk Dijonsennep (15 gr).
- Prepare of Smagsgiver.
- Prepare of Karry - salt og peber.
- Prepare 1-2 spsk of Citronsaft.
- It's of Miracel Whip til opsmørring, samt til bundene.
- Prepare of Icebergsalat imellem bundene.
- It's of Pynt.
- It's of Rejer - kaviar - tomater - agurk - citron - fintsnittet iceberg.
- It's 3 of Brødbunde - 26 cm i diameter.
Den er lavet med bl.a. brød, tun, creme fraiche, kaviar, dild, asparges, rejer, laks. Hvad er mine yndlingsfag?, Hvad kalder jeg altid Dion Røvbanan, Åndsbolle, eller Odder, ifølge mig hvad er verdens værste opfindelse? Speedos, Appel Produkter, Fulrate., Hvad er min svaghed Britisk. Fiskelagkage - lavet af brød og fisk - se opskriften her.
Tun fiskelagkage instructions
- Gør alle ingredienserne klar.
- Hæld vand og olie fra tunen. Mos/findel tunen i en passende størrelse skål.
- Kom de finhakket æg - løg - dild - peberfrugt og majs op i.
- Tilsæt cremefraiche - mayonnaise og citronsaft.
- Bland det hele godt sammen, og smag til med salt - peber og paprika.
- Vend flødeskummet i og stil på køl 1 times tid, så det kan trække.
- Nu laves æggesalaten.
- Bland mayonnaise - cremefraiche og dijonsennep, sammen med finthakket æble - drueagurk - løg - karry og rør det godt rundt.
- Vend æggene i og smag til med karry - salt - peber og citronsaft. Sæt på køl.
- Tag en springform, som passer i str til dit brød (Min var 26 cm) Kom en opklippet frysepose i bunden og rundt inde i kanten. Kan fæstnes ved at smøre, lidt madolie hele vejen rundt i formen.
- Del dit brød i 4 - 5 bunde, afhængig af hvor tykke bunde, du skærer og hvor højt brødet er blevet under bagning. (Du skal bruge 3 bunde).
- Tag 3 af de pæneste bunde fra, læg den ene i bunden af formen.
- Smør miracel whip på brødet, kom pæne blade icebergsalat på, så det dækker hele bunden. (Kan også være hakket icebergsalat).
- Tag tunmoussen ud af køleskabet og rør den rundt, hvis den virker for fast/tør. Kan du med fordel tilsætte, et par spsk mere mayonnaise, el lidt vand. HUSK den skal stadigvæk være så fast, at den holder formen, når du kommer den på bunden.
- Kom tunmoussen ovenpå salaten. Du behøver ikke at bruge det hele, hvis du syntes det er for meget. Det kan bruges til toppen, til sidst.
- Læg en ny bund og tryk den godt ned, smør også den med miracel whip og læg salatblade på.
- Tag æggesalaten ud af køleskabet og rør den rundt, hvis den virker for fast/tør. Kan du med fordel tilsætte, et par spsk mere mayonnaise el lidt vand. HUSK den skal stadigvæk være så fast, at den holder formen når du kommer den på bunden.
- Kom nu æggesalaten på, her behøver du heller ikke at bruge det hele, hvis du syntes det er for meget.
- Læg så den sidste bund på og tryk/pres godt sammen.
- Pak lagkagen ind i film og træk en frysepose henover formen. Lad den stå i lidt pres og på køl i 6 - 10 timer el til næste dag.
- Tag den ud af køleskabet og smør godt med miracel whip på toppen og hele vejen rundt.
- Vask og skær lange tynde skiver agurk, med en kartoffelskræller. Skær dem til så de passer i højden. Dup dem med køkkenrulle el rent viskestykke, så de ikke er alt for våde og sæt skiverne pænt hele vejen rundt på lagkagen, i forlængelse af hinanden.
- Det er vigtig at du køber små faste agurker, det giver det pæneste resultat. Da de store har mange kerner og bliver for smattet, samt sværere at skære. Men de skal passe, så de er lidt højere end lagkagen.
- Hvis du Ikke brugte alt tun og æggesalaten, kan du fint fordele det på toppen og snittet icebergsalat henover, samt pynte med æg - rejer - kaviar - citron - tomat - dild eller noget helt andet, som du kan lide.
- Hvis du brugte alt tun og æggesalaten, kommer du bare snittet icebergsalat, samt pynter med æg - rejer - kaviar - citron - tomat - dild eller noget helt andet, som du kan lide.
- Jeg fik 5 skiver af mit brød, gemte toppen og bunden og kom dem i fryseren. Tog dem op en dag, vi skulle have noget nemt. Så lavede jeg en kæmpe tun/ægge burger.
Alt godt fra havet er inkludret i denne fiskelagkage. Den er lavet med bl.a. brød, tun, creme fraiche, kaviar, dild, asparges, rejer, laks. Fiskelagkage - en hæmningsløs lagkage af brød og fisk. Denne fiskelagkage er indbegrebet af alt godt fra havet. Tun Tun Min ( Mood Do Tharr ) is current Myanmar National Champion.
0 Response to "Recipe: Appetizing Tun fiskelagkage"
Post a Comment