Easiest Way to Make Perfect Lækker og nem æblekage

Lækker og nem æblekage. Få rester fra frugtskålen, lidt fra krydderihylden og en sjat fra barskabet. Mere skal der ikke til for at lave en lækker æblekage på ingen tid, som du kan. Lækker, svampet og super nem æblekage med marcipan.

Lækker og nem æblekage Du kan også bruge min mascarponecreme fra denne æblekage. Kagen er nem at lave og smager lækkert. En stor æblekage til mange lavet nemt i bradepande. You can have Lækker og nem æblekage using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Lækker og nem æblekage

  1. It's 5 of æg.
  2. It's 400 g of sukker (hvis æblerne typisk er meget søde, er 300 g nok).
  3. You need 2 of spsk. vanillesukker.
  4. Prepare 500 g of hvedemel (evt. iblandet andre typer, fx 100 g grahamsmel).
  5. It's 6 of tsk. bagepulver.
  6. Prepare of Ca. 500 g revne eller små stykker æbler (med eller uden skræl).
  7. It's of Evt. 100 g revet marcipan.
  8. You need of Evt. 1 dl piskefløde.
  9. It's of Pynt: Perlesukker, solsikkefrø, hasselnødder, chiafrø el.lign.

I dag blev der tryllet en ny æblekage - en helt basis æblekage i bradepande, nem og hurtig at lave og nem at tage med til kolleger eller med i skole som klassens time-kage. En lækker og lun æblekage er perfekt til eftermiddagskaffen. (Foto: Maria Warnke Nørregaard ©DR). Søger du en opskrift på en lækker æblekage, som samtidig er nem og hurtig at tilberede? Det får du med denne æblekage, som har en skøn smag af kanel og en sprød, bagt overflade.

Lækker og nem æblekage step by step

  1. Æg, sukker og vanillesukker piskes til en luftig, tyk og lys dej..
  2. Æblerne (og evt. marcipan og fløde) tilsættes og røres godt ind i dejen..
  3. Mel og bagepulver blandes og tilsættes derefter også dejen..
  4. En lille bradepande (ca. 20 x 30 cm) smøres eller beklædes med bagepapir - dejen glattes ud deri og drysses med pynt..
  5. Kagen bages ved 200 grader (varmluft) i ca. 20 min. og er meget fyldig - skæres i ca. 18 store stykker, der kan mætte mange (omkring 8-12 pers.). Hvis man tilsætter marcipan og/eller fløde, bliver kagen endnu mere lækker og smager lidt henad wienerbrød.... Med pynt som solsikkekerner eller chiafrø og uden fløde og/eller marcipan er kagen virkelig lækker og lidt "sund" på samme tid.😉.

Er nem og lækker og er ikke så krævende hvad angår indgrdienserne. Lækker, svampet og super nem æblekage med marcipan. Den er hurtig at lave, og passer sig selv i ovnen, imens ens køkken begynder at dufte himmelsk! Server æblekagen med vaniljeis, cremefraiche eller flødeskum. Du kan også bruge min mascarponecreme fra denne æblekage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Lækker og nem æblekage"

Post a Comment