Recipe: Appetizing Selleriremoulade med syltede asier og agurker

Selleriremoulade med syltede asier og agurker. Klik på videoen og lær at lave en hjemmelavet remoulade. Lige til at toppe en hotdog eller bøfsandwich med! Agurkesalat er lynhurtig at lave med denne nemme opskrift.

Selleriremoulade med syltede asier og agurker Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning. Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider. Drueagurker er de agurker, som du kan bruge til syltede agurker. You can have Selleriremoulade med syltede asier og agurker using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Selleriremoulade med syltede asier og agurker

  1. It's 500 g of renset knoldselleri.
  2. You need 1 1/2 of dl mayonnaise.
  3. It's 1 1/2 of dl græsk yoghurt eller skyr.
  4. Prepare 2 of dl hakkede asier og agurker.
  5. You need of Salt, peber og knust koriander efter smag.
  6. You need of Pynt:.
  7. It's of Karse og kapers.

Jungleagurker er små og runde Agurkeplanter med og uden hanblomst. Når du skal vælge en agurkeplante, enten som frø eller Hvis dine agurker har de rette betingelser i drivhuset, vil de vokse kraftigt. Det er derfor vigtigt, at du. Syltede agurker er utroligt nemt at lave og de kan nærmest holde sig i evigheder.

Selleriremoulade med syltede asier og agurker instructions

  1. Bland mayonnaise og yoghurt godt og tilsæt hakket agurk og asie..
  2. Skræl sellerien og skær den ud i passende stykker..
  3. Kør stykkerne i en råkostmølle eller hvis man har en elektrisk råkostmaskine, så man får revet sellerien i strimler..
  4. Mine strimler ser sådan ud efter en tur i den oldgamle moulinex mølle..
  5. Bland nu al den revne selleri i dressingen og bland det godt sammen..
  6. Min mand har lige røget torskerogn i webergrillen, så selleriremoulade får følge af et stykke rugbrød med røget torskerogn..
  7. Smager dejligt som tilbehør til fisk eller kød eller bare som en salat. Jeg serverede den til et stykke rugbrød med røget torskerogn og pyntede det med karse, skrabet peberrod, kapers og citronskiver..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Syltede agurker passer godt til mange forskellige danske retter f.eks. flæskesteg, helstegt kylling, hotdogs og frikadeller (og selvfølgelig Jeg har også en dejlig opskrift på syltede rødløg med timian. The syltede agurker (picked cucumbers/Danish cucumber salad) was my favorite. They gave me their recipe and after quite some time I finally attempted to We're very lucky to have a small European food importer nearby, so we can get remoulade and crispy onions! Server med kogte kartofler og syltede asier eller agurker. Sæt engelsk sauce - "Worchestershiresauce" - på bordet, så man kan efter-krydre sin bøf med et lille skvæt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Selleriremoulade med syltede asier og agurker"

Post a Comment