Recipe: Delicious Pasta med spinatsauce og portobellosvampe

Pasta med spinatsauce og portobellosvampe. Pisk de blendede bananer sammen med æg, havregryn, speltmel, vaniljesukker og kardemomme. Denne opskrift på pasta med laks og spinat er utrolig nem at lave, og smager skønt. Sammen med fløde og perlebyg udgør det et solidt aftenmåltid.

Pasta med spinatsauce og portobellosvampe Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Her får du opskriften på spaghetti med portobellosvampe og soltørrede tomater. Der er masser af umami i denne pastaret, der får smag fra både tomater og svampe. og parmesanen og la det småkoke mens du koker pastaen. You can cook Pasta med spinatsauce og portobellosvampe using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Pasta med spinatsauce og portobellosvampe

  1. It's 1 of + 1 spsk. olivenolie.
  2. You need 1 of rødløg.
  3. It's 1 fed of hvidløg.
  4. Prepare 250 g of frisk spinat.
  5. Prepare 2,5 of dl fløde.
  6. You need 1 of knsp. revet muskatnød.
  7. Prepare 1 of tsk. citronskal, øko.
  8. Prepare of salt.
  9. Prepare of peber.
  10. It's 75 g of kalkunbacon.
  11. Prepare 300 g of portobellosvampe.
  12. Prepare 1 bundt of bredbladet persille.
  13. You need 400 g of pasta (f.eks. spaghetti eller tagliatelle).

Når pastaen er ferdigkokt har du litt av pastavannet i soppsausen. Smak til med mer salt og litt pepper om nødvendig. Bland pastaen med sausen og server med mer parmesan og gjerne litt friske urter. Personlig liker jeg å kverne over litt.

Pasta med spinatsauce og portobellosvampe instructions

  1. Varm lidt olie op i en gryde. Pil rødløget, hak det fint, og steg det klart i olien i ca. 5 minutter ved middel varme..
  2. Pil og hak hvidløget fint. Skyl og slyng spinaten, og hak den groft. Lad hvidløg og spinat stege med i gryden i 1 minut. Tilsæt fløde, og kog saucen op, til den begynder at tykne. Smag til med revet muskatnød, fintrevet citronskal, salt og peber..
  3. Steg baconen sprød, og hak den i mindre stykker..
  4. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne ved god varme på en pande med lidt olie. Krydr med salt og peber..
  5. Skyl og tør persillen, og hak den groft. Vend den sammen med svampene, og bland med bacon..
  6. Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp..
  7. Vend pastaen sammen med spinatsaucen og det meste af svampeblandingen - gem lidt til pynt. Servér straks..

Flemming Enevold laver fyldte portobellosvampe med Gabriella i Moderne Mamma-køkkenet. Pasta i spinatsauce er nem at lave, og det er en hovedret, som både børn og voksne er vilde med. Pasta i spinatsauce er både nem og hurtig aftensmad med pastapenne, der smager super godt. Pastaretten serveres med skiver af smørstegt kyllingebryst. Du får her en opskrift på pasta med svampe, som du kan lave på kort tid, og som du vil elske at spise.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Pasta med spinatsauce og portobellosvampe"

Post a Comment