How to Prepare Yummy Pasta med grønkål - alt i en gryde

Pasta med grønkål - alt i en gryde. Denne alt i en gryde med pasta er faktisk uden kød, så det er en god vegetarret. Min opskrift på en pastagryde, der er en såkaldt alt i én gryde. Her koges hele pastaretten i samme gryde på samme tid, og den er med masser af grøntsager.

Pasta med grønkål - alt i en gryde Nem hverdagsmad med pasta - her får du opskriften på en skøn pastaret med hjemmelavet valnøddepesto. Slik har du aldri kokt pasta før! One pot pasta er en fantastisk opfindelse! You can have Pasta med grønkål - alt i en gryde using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Pasta med grønkål - alt i en gryde

  1. It's 400 g of pasta penne.
  2. Prepare 400 g of kyllingekød evt. en rest - den skal være tilberedt og i tern.
  3. It's 250 g of finthakket grønkål.
  4. You need 200 g of champignoner i skiver.
  5. It's 1 of løg, finthakket.
  6. Prepare 2 fed of hvidløg, finthakket.
  7. Prepare 1 of tsk timian.
  8. Prepare 1 of tsk tørret oregano.
  9. It's 30 g of revet ost.
  10. You need 8 of dl hønsebouillon.
  11. It's 2,5 of dl madlavningsfløde.

Kom alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smuldret buillonterning og de øvrige ingredienser. Bring hele molevitten i kog og hjælp pastaen lidt på. Alt-i-ett-gryte med pasta, kjøttsaus, masse gode smaker, minimal innsats og ikke noe oppvask. Rør med jevne mellomrom underveis i kokingen slik at det ikke fester seg i bunnen av gryta.

Pasta med grønkål - alt i en gryde instructions

  1. Kom alle ingredienser op i en stor gryde, og rør godt rundt..
  2. Kog retten op, og lad den koge i ca. 15 min. Pastaen skal være tilberedt. Rør godt i bunden undervejs for at undgå at pasten brænder fast i bunden.
  3. Server retten med det samme og nye at aftensmaden har taget maks 20 min..

Rør inn en skvett melk eller fløte hvis du ønsker en kremet saus. Hva med en gryte som lager seg selv mens du kan gjøre andre ting? Denne kremete pastagryten vil garantert falle i smak! Rør lett i gryten underveis og tilsett mer vann hvis nødvendig. Kog pastaen i en gryde med rigeligt saltet vand, til pastaen er kogt halvdelen af den tid der står på pakken, kom derefter pastaen med lidt af kogevandet over i tomatsaucen og kog den færdig i saucen, til den er al dente, tilsæt evt. mere kogevand undervejs hvis det bliver for tørt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Yummy Pasta med grønkål - alt i en gryde"

Post a Comment